Εξοργισμένος με τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, μιλώντας στην Israel Hayom μετά την ήττα της Μακάμπι στο Game 2.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν παίζω ή δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται στα social media. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ήταν δειλή. Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Ετοιμάζεις ένα παιχνίδι και αν κερδίσεις… κέρδισες, αν χάσεις… έχασες», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για τη συνέχεια της σειράς είπε: «Θα πρέπει να δούμε τι δεν λειτούργησε στο δεύτερο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πιστεύω πως παίξαμε σωστά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε μια διαφορά. Καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι να κάνουμε την ανατροπή γιατί πέτυχαν πολλούς πόντους από δικά μας ανόητα λάθη».

Για τον τραυματισμό του Μπόλντγουιν ανέφερε: «Ο Γουέιντ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας και αν λείψει θα πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας. Όμως παίξαμε χωρίς εκείνον και στην αρχή της σεζόν και ανταποκριθήκαμε. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και τώρα, εφόσον χρειαστεί».

Τέλος, για την στήριξη των φίλων της Μακάμπι στο Βελιγράδι την ερχόμενη εβδομάδα είπε: «Η παρουσία του κόσμου μας μπορεί να επιδράσει θετικά σε μας. Πάντα το κοινό μας δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα. Φέτος μας έλειψαν όλη τη σεζόν αλλά φτάσαμε ως εδώ ενωμένοι. Ελπίζω να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται μαζί μας».