Αυτή η εποχή είναι γεμάτη ευκαιρίες για να αναβαθμίσεις τον τρόπο που ζεις και εργάζεσαι. Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, οι σκέψεις πολλών στρέφονται προς τις αγορές τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό!

Πρώτον και κύριον, ο ερχομός του Πάσχα σημαίνει δώρα. Δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για τον εαυτό μας. Και τι καλύτερο δώρο από μια νέα συσκευή τεχνολογίας ή ένα εκπληκτικό gadget; Ειδικά όσοι έχουμε βαφτιστήρι γνωρίζουμε πολύ καλά το χαμόγελο που θα του χαρίσει ένα τέτοιο δώρο.

Επίσης, η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης. Καθώς οι μέρες γίνονται μακρύτερες και ο καιρός πιο ευχάριστος, η διάθεσή μας να ανανεώσουμε το σπίτι μας αυξάνεται. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσουμε παλιές συσκευές με πιο ενεργειακά αποδοτικές, να αναβαθμίσουμε την οικιακή μας ψυχαγωγία ή ακόμα και να δούμε την τεχνολογία να εντάσσεται πιο δυναμικά στην καθημερινότητά μας.

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις όλα θες από τα Public «Άτοκα», χωρίς κάρτα.

Τα Public προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα τεχνολογίας, από τα τελευταία smartphones και laptops μέχρι τις πιο πρωτοποριακές οικιακές συσκευές. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα, χωρίς κανένα κόστος τόκων και χωρίς δόσεις. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αναβαθμίσεις τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό χωρίς το άγχος της οικονομικής επιβάρυνσης.

Διότι, τα Public γνωρίζουν πως οι καταναλωτές συνεχώς αναζητούν καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν απόλυτη ευελιξία πληρωμών, γι’ αυτό και ξεχωρίζουν για ακόμη μια φορά προσφέροντας την πλήρη γκάμα που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Public και το Public.gr, «Άτοκα», χωρίς κάρτα.

Ξεκινώντας λοιπόν από τις 7 Απριλίου και στο εξής, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τις αγορές σου άτοκα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επιλέξεις πληρωμή έως 36 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας «Flex Pay» για αγορές που λαμβάνουν χώρα εντός των φυσικών καταστημάτων, ή πληρωμή μέσω Klarna για online, αλλά και instore αγορές. 

Επομένως, είτε αναζητάς νέο smartphone ή laptop, μια νέα τηλεόραση  smart TV ή οικιακές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης με το πρόγραμμα «Άτοκα» έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα μια ευρεία γκάμα τουλάχιστον 250.000 κωδικών και να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου. 

Μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου χωρίς ανησυχίες, απολαμβάνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.