Μια σειρά από μοναδικά exclusive lives που οι τυχεροί ακροατές του Sfera 102.2 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας και να ζήσουν μια ατμοσφαιρική μουσική εμπειρία, σ΄ ένα απόλυτα ζεστό σκηνικό!

Μετά από τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο, η μία και μοναδική Ράνια Κωστάκη υποδέχεται τον πιο ερωτικό καλλιτέχνη της γενιάς του, τον Θοδωρή Φέρρη, σε μία ξεχωριστή εμφάνιση που θα σας ταξιδέψει!  

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης χάρισε μια unplugged «συναυλία» αποκλειστικά για τους ακροατές του Sfera 102.2 και τραγούδησε «με την ψυχή του» μεγάλες του επιτυχίες όπως τα  «Αυτό που ήθελα», «Απέναντι μου», «Παρασκευή» και αλλά και διαχρονικά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει όπως το «Μεθυσμένη μου καρδιά»,«Το πουλάω το σπίτι» και «Πάλι Πάλι»

Συνομίλησε με την Ράνια  για την καθημερινότητα του, την καλλιτεχνική  του πορεία αλλά και την επιρροή της δουλειάς του στην προσωπική του ζωή! 

Συντονιστείτε στον Sfera 102.2 αλλά και στο επίσημο κανάλι του Sfera στο Youtube @SferaRadio για να απολαύσετε τον Θοδωρή Φέρρη αλλά και ακόμα περισσότερους αγαπημένους καλλιτέχνες που έρχονται στην «Παρέα στον Sfera»

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο με τον Θοδωρή Φέρρη. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe για να παρακολουθήσετε πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια του «Παρέα του Sfera».

Γιατί «Όλα είναι μουσική» & η παρέα είναι Sfera!