Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» στα δύο επόμενα επεισόδιο που θα προβληθούν τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 22:50. Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος με τον Ορφέα και η Ειρήνη προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όταν μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 91 (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου)

Ο Άγγελος διαδίδει πως άφησε τη Βάσω για μια άλλη γυναίκα, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης παραδέχεται στην Πολυξένη όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Η Πολυξένη τού δίνει τελεσίγραφο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει όλη τη σκληρή αλήθεια που αρνιόταν να δει για τον Ιπποκράτη και εκείνη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του Όθωνα Βασιλείου στο σπίτι της, ενώ ο Παντελίδης σοκάρει την Αλίκη όταν της δηλώνει πως θέλει το παιδί της. Ο Ιπποκράτης ξεπερνάει τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα. Η Ειρήνη αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει για να προστατεύσει το παιδί και συνειδητοποιεί πως παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο.

Επεισόδιο 92 (Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου)

Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της. Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να έρθει στο δικό του σπίτι. Στα Χανιά, ο Βλάσσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί. Θα τα καταφέρει;