Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Το ναυάγιο» είδαμε πως: Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι η συνάντησή τους στην Κρήτη ήταν τυχαία. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πλέον αναπόφευκτη.

Ακόμα, ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούργια αποστολή στην Αλίκη, που όμως βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα.

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτα του Άγγελου για τη Βάσω. Ο Πέτρος κατηγορεί τον Ιπποκράτη για κλέφτη. Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, εκείνος βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη.

Το ναυάγιο: Τι θα δούμε απόψε στις 22:50 στο Mega

Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος;

Ακόμα, η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία. Ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο τον βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.