Ο νομικός σύμβουλος ασφαλιστικής εταιρίας από το Τέξας των ΗΠΑ έμεινε χωρίς δουλειά μετά το βίντεο που ανέβασε online και τον δείχνει να φορά το MAGA καπελάκι του και να συμμετέχει στην εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

«Έφαγα δακρυγόνα σήμερα. Αυτό κι αν ήταν εμπειρία», παραπονέθηκε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Το υλικό υπέπεσε στην αντίληψη του δημοσιογράφου από το Όστιν, Roger Sollenberger, ο οποίος το ανέβασε στο Twitter και τον έκανε αστέρι για μια μέρα.

Ο δικηγόρος επαναλαμβάνει στο βίντεο τις γνωστές ανυπόστατες κατηγορίες του Τραμπ περί εκλογικής νοθείας και υφαρπαγής της ψήφου του λαού.

Ο Sollenberger τον έψαξε και βρήκε πως είναι ο Paul M. Davis, νομικός σύμβουλος αλλά και διευθυντής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής Goosehead Insurance.

Αυτό έμελλε να είναι το τέλος του δικηγόρου από την εταιρία. Η Goosehead δήλωσε στο Twitter ότι ο Davis δεν εργάζεται πια εκεί.

«Προσπαθούμε όλοι να μπούμε στο Καπιτώλιο για να το σταματήσουμε αυτό, αυτό ακριβώς συμβαίνει», λέει στο βίντεο ο δικηγόρος πριν από την εισβολή στο κτίριο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.