Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εξέφρασε τις σκέψεις του πριν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπίσεσβαρ είπε στη NOVA:

Για τις απουσίες και την έξτρα δουλειά που θα έχει: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Στεναχωριέμαι για τον Δημήτρη. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε τον Δημήτρη και τον Ομάρ, έχουμε όμως πολλούς παίκτες και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, το ψυχολογικό ή το σωματικό: «Κοιτάξτε είναι έτσι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Αν θέλεις να παίζεις πρέπει να μπορείς να αντέξεις τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε αποθεραπείες και να είμαστε φρέσκοι στον αγώνα ώστε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, χωρίς να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν και όσο πιο κοντά φτάνουμε στους στόχους μας, παίρνουμε ενέργεια ο ένας από τον άλλον και θέλουμε τα ίδια πράγματα. Όλοι προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να έρθουν οι νίκες. Πρέπει να καταθέσουμε στο γήπεδο ότι έχουμε».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Νομίζω ότι όλοι βοηθούν και έχουμε ήδη καλή χημεία μεταξύ μας. Είναι καλό γιατί τα παιδιά μπήκαν σε ένα δεμένο γκρουπ και προσαρμόστηκαν γρήγορα, ώστε να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν άμεσα ώστε η ομάδα να μείνει φρέσκια. Το κλειδί είναι το καλό κλίμα που έχει η ομάδα και βοηθάει τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες. Όλοι βοηθήσαμε τα παιδιά που ήρθαν και θέλουμε να τους βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε το θέμα του συμβολαίου. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο, αλλά θα μου άρεσε να μείνω εδώ και να κλείσω την καριέρα μου. Είναι ένα θέμα που δεν με αφορά τόσο. Αυτά είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους. Έχω ακόμα τρία χρόνια μπροστά μου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Έχουν υψηλούς στόχους και διαθέτουν μία καλή και νεανική ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουν να κερδίσουν εμάς που είμαστε πρώτοι. Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά νομίζω εξαρτάται από εμάς».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, με δημιουργία από τα άκρα αλλά και τον άξονα».

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS