Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στην περιοχή του Ελληνικού, με έναν ηλικιωμένο άνδρα να πυροβολεί πρώτα τη σύζυγό του και στη συνέχεια να στρέφει το όπλο του στον ίδιο του τον εαυτό, με στόχο να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους μέσα στο σπίτι του. Ο απόστρατος αξιωματικός πυροβόλησε τη γυναίκα, η οποία βγήκε αιμόφυρτη από την οικία. «Δεν πρόλαβε να κάνει μια απόσταση 10-15 μέτρων, μπήκε σε ένα ταξί που περίμενε πελάτη και στη συνέχεια κατέρρευσε», αναφέρθηκε σχετικά.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ταξί, είδε την αιμόφυρτη γυναίκα να του φωνάζει «με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν, με σκοτώνουν» και επειδή σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να την βοηθήσει, της είπε να φύγει από το όχημα. Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και λίγα μέτρα πιο πέρα κατέρρευσε. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ο ηλικιωμένος άνδρας, αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο που είχε στην κατοχή του.

Όσον αφορά το υπόβαθρο της σχέσης των δύο ατόμων, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι η γυναίκα ήταν χρόνια στο σπίτι, καθώς φρόντιζε οικεία πρόσωπα του απόστρατου αξιωματικού. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν παντρευτεί πρόσφατα.

Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου μεταφέρθηκαν.