«Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει στα ξαφνικά το παιδί του από ηπατική ανεπάρκεια χωρίς κανένα προηγούμενο ‘’σημάδι’’» τόνισε αναφερόμενος στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Απαντώντας στην κριτική γιατί συμμετέχουν οι ιατροδικαστές στο δημόσιο διάλογο, είπε ότι αυτό συμβαίνει για να καταλαβαίνει ο κόσμος πιο τεχνικά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή κατέθεσαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι μαρτυρίες των οποίων θεωρούνται κρίσιμες καθώς το πόρισμα τους για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας σε συνδυασμό με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών άνοιξαν το δρόμο για να βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμέτωπη με τις νέες κατηγορίες.

Οι καταθέσεις μαρτύρων αναμένεται να συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα ενώ εκτιμάται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, θα κληθεί σε απολογία για τις νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζει στο τέλος του μήνα.