Επαγγελματισμός, αποκλειστικότητα και πάθος είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πολυεθνικής εταιρείας που έκανε την είσοδό της στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα με φυσική παρουσία στην Αθήνα το 2019 και έκτοτε υπόσχεται να αλλάξει τους κανόνες «παιχνιδιού» στο luxury real estate.

Η πολυεθνική Engel & Völkers, μετρώντας 40 και πλέον χρόνια πείρας στο χώρο -ιδρύθηκε το 1977-, παρουσία σε περισσότερα από 800 σημεία σε 30 διαφορετικές χώρες στις 4 ηπείρους με 11.000 εκπροσώπους και πωλήσεις αξίας 18 δισεκατομμυρίων ευρώ μόνο για το 2018 φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο κομμάτι των αγοραπωλησιών ακινήτων, όχι μόνο στην Αθήνα -Πλάκα, Κουκάκι, Μοναστηράκι, Αθηναϊκή Ριβιέρα κ.σ.-, αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Πελοπόννησος.

Από τα κεντρικά γραφεία της τα οποία συναντώνται στον 10ο όροφο του Πύργου Αθηνών στην καρδιά της πρωτεύουσας και απλώνονται σε μία έκταση 700 τ.μ. ακολουθώντας τη φιλοσοφία και τα πρότυπα και των υπόλοιπων κεντρικών γραφείων σε διάσημες μητροπόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Χονκγ Κονγκ, Παρίσι, Βαρκελώνη, Ρώμη κ.α.), μάλιστα πρόκειται για το 16ο μητροπολιτικό κέντρο της εταιρείας παγκοσμίως, διενεργούνται όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας από τους έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, οι οποίοι βρίσκονται σε ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μελλοντικούς αγοραστές- πωλητές κατοικιών στην Ελλάδα.

Αυτό, φυσικά, μέχρι να λειτουργήσουν τα τοπικά παραρτήματα της εταιρείας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως για παράδειγμα τα νότια προάστια.

Για να καταλάβει κανείς ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, αρκεί να σκεφτεί ότι ούτε η επιλογή του συγκεκριμένου κτιρίου είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Αθήνας, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα «αρχηγεία» της στις διάφορες μητροπόλεις του κόσμου, τα οποία αποτελούν σημεία αναφοράς και σύμβολα για τις πόλεις όπου εντοπίζονται.

Γιατί να προτιμήσει κανείς την Engel & Völkers

Με την Ελλάδα να εισέρχεται δυναμικά στο δίκτυο των διεθνών επενδυτικών προορισμών όσον αφορά στα ακίνητα, η ζήτηση και η προσφορά γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με διεθνείς πολυεθνικές να δίνουν συνεχώς το παρών στη χώρα μας, προσφέροντας στους μελλοντικούς επενδυτές μοναδικές ευκαιρίες σε ακίνητα, πολυτελή και μη.

Η αξιοπιστία και η σιγουριά που προσφέρει το διεθνές brand Engel & Völkers δεν καθιστά μόνο αξιόπιστο και γοητευτικό το luxury real estate στον ελλαδικό χώρο, αλλά δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες του για την διαχείριση του ακινήτου τους από μία πολυεθνική παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και κύρους με εκπροσώπους και συνεργάτες στα πέρατα του κόσμου.

Τέλος, από τις πιο σημαντικές, προϋποθέσεις, της δραστηριοποίησης της πολυεθνικής στην Αθήνα και το γεγονός ότι με την ύπαρξή της στο χώρο του real estate στην Ελλάδα, επισφραγίζεται και με τον πιο έγκυρο τρόπο και η είσοδος της χώρας μας στην παγκόσμια αγορά ακινήτων.

Πληροφορίες

Πύργος Αθηνών, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 10ος όροφος, τηλ.  21 1105 5000, www.ev.gr

Engel & Völkers Greece

 

engelvolkersgreece