Η Safety Expo είναι η 1η έκθεση Ασφάλειας και Προστασίας και διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, δίπλα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από 8 έως 10 Μαρτίου υπό την αιγίδα και του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών.

Στόχος

Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία της ζωής και της περιουσίας, καλύπτοντας ειδικές ανάγκες και εξειδικευμένες απαιτήσεις.

Η αύξηση της εγκληματικότητας, οι ταχύς ρυθμοί παραβατικότητας επιτάσσουν την πρόληψη με τεχνολογικά μέσα και κάνουν το αντικείμενο της Safety Expo ποιο επίκαιρο από ποτέ.

Περιεχόμενα

Η Safety Expo 2013 προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες του κλάδου αλλά και στον απλό επισκέπτη, να δει και να γνωρίσει τα διαθέσιμα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις νέες τεχνολογίες, σε τομείς όπως: συστήματα ασφαλείας, μηχανικά συστήματα προστασίας κατοικιών και κτιρίων, υπηρεσίες security, σχολές αυτοάμυνας, σχολές εκπαίδευσης σκύλων, εξοπλισμό σωμάτων ασφαλείας, θωρακισμένα οχήματα, ασφαλιστικές εταιρείες, συστήματα πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.

Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες με ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία τη επιχείρησης, του σπιτιού, της ζωής.

Διαδραστικό πάρκο

Μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό πάρκο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιδείξεις αυτοάμυνας από σχολές πολεμικών τεχνών, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές σκύλων και μοναδικά shows.

Διαγωνισμοί

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα. Θωρακισμένες πόρτες, συναγερμοί, μπάρες ασφαλείας, συνδρομές σε σχολές αυτοάμυνας, εκπαιδεύσεις σκύλων και άλλα πολλά σας περιμένουν.

Στο Μetropolitan Expo, στο πιο άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το οποίο διαθέτει 45.000 τ.μ. μικτής στεγασμένης εκθεσιακής επιφάνειας, θα χτυπήσει η καρδιά της έκθεσης Safety Expo. Επισκεφθείτε τη σελίδα safetyexpo.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το newsbeast.gr, χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης, έχει ανοίξει ειδικό φάκελο για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας σας.