Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και παρακολουθείς την αγαπημένη σου ταινία στη νέα σου τηλεόραση. Ένας καινούργιος κόσμος γεμάτο λεπτομέρειες αποκαλύπτεται μπροστά σου και τα βράδια σου αποκτούν άλλο νόημα απολαμβάνοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας. Κι όλα αυτά με 1,5 ευρώ! Αναρωτιέσαι πώς; Απλά συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε πώς με 3 απλά βήματα μπορείς να κάνεις δική σου τη Samsung Smart TV 55 4K Ultra HD με μια χορταστική 55άρα οθόνη και τεχνολογία Active Crystal Colour που ζωντανεύει την εικόνα. Πάμε λοιπόν! Αρχικά μπες στο oneweek.gr και δημιούργησε έναν λογαριασμό χρήστη, είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σου από το Facebook είτε συμπληρώνοντας τα βασικά σου στοιχεία στην έτοιμη φόρμα του site.

Τι είναι το oneweek.gr;

Είναι το πιο πρωτότυπο site με τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς διαγωνισμούς δώρων και προώθησης προϊόντων που έχεις επισκεφτεί ποτέ! Κάθε εβδομάδα με μία μοναδική διαφήμιση τρέχει ένας διαγωνισμός για ένα ξεχωριστό δώρο και ένα μεγάλο νικητή! Ψήθηκες; Επόμενο βήμα! Πάτησε πάνω στο κουμπί «Πάρε μέρος στο διαγωνισμό» για να πάρεις κι εσύ μέρος. Είσαι ένα κλικ πριν διεκδικήσεις την κορυφαία smart 4K τηλεόραση Samsung! Πλήρωσε μέσω της κάρτας σου γρήγορα και με ασφάλεια μόνο 1,5 ευρώ κι αν είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός θα την παραλάβεις εντελώς δωρεάν εντός πέντε εργάσιμων ημερών στο χώρο σου! Και οι εκπλήξεις του oneweek.gr δεν τελειώνουν εδώ!

Θέλεις δωρεάν συμμετοχές;

Εάν θέλεις, μπορείς να κοινοποιήσεις τη συμμετοχή σου στο λογαριασμό σου στο Facebook ή στο instagram. Αν την κρατήσεις για όλη την εβδομάδα που κυλάει ο διαγωνισμός και είσαι ο μεγάλος νικητής θα λάβεις αυτόματα 2 συμμετοχές για επόμενους διαγωνισμούς. Αν κρατήσεις την κοινοποίηση για 3 ημέρες και κερδίσεις το μεγάλο δώρο, θα λάβεις αυτόματα 1 συμμετοχή δωρεάν για επόμενο διαγωνισμό. Μπορείς ακόμη να γράψεις ένα σχόλιο στην κλήρωση δωρεάν συμμετοχής για τον επόμενο διαγωνισμό, καθώς κάθε εβδομάδα επιλέγονται τρία σχόλια χρηστών, τα οποία μπαίνουν στην αρχική σελίδα του oneweek.gr και λαμβάνουν αυτόματα από μια δωρεάν συμμετοχή για επόμενο διαγωνισμό.

Κάθε πότε γίνεται ένας διαγωνισμός;

Κάθε εβδομάδα μπορείς να πάρεις μέρος σε ένα νέο διαγωνισμό από τη Δευτέρα έως την Κυριακή το απόγευμα που λήγει ο διαγωνισμός και γίνεται η κλήρωση του μεγάλου δώρου.

Τι πιθανότητες έχεις να κερδίσεις;

Μπορείς να πάρεις μια και μόνο συμμετοχή στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες νίκης. Έτσι ο διαγωνισμός γίνεται αξιοκρατικός και δίκαιος για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Ο πιο αξιόπιστος και ασφαλής διαγωνισμός

Κι επειδή στο oneweek.gr τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, οι πληρωμές γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας. Με το πέρας της αντιστροφής μέτρησης ξεκινάει αυτόματα η κλήρωση για το μεγάλο νικητή. Η κλήρωση γίνεται ηλεκτρονικά και μέσα από αυτοματοποιημένο πρόγραμμα βασιζόμενο σε ειδικούς αλγόριθμους, βγάζει τυχαία ανάμεσα από τους συμμετέχοντες το μεγάλο νικητή. Και για να νιώθεις απόλυτη ασφάλεια, η κλήρωση διεξάγεται παρουσία συμβολαιογράφου, ο οποίος εγγυάται και υπογράφει για την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του αποτελέσματος του διαγωνισμού, ενώ και την εποπτεία του διαγωνισμού έχει αναλάβει δικηγόρος. Το σκέφτεσαι ακόμη; Πάρε μέρος στους πιο αξιόπιστους διαγωνισμούς του oneweek.gr με τις περισσότερες, αλλά και ίσες πιθανότητες νίκης για κάθε συμμετέχοντα και ίσως το δώρο αυτής της εβδομάδας να γίνει δικό σου!