Ένας ανήλικος μαθητής από την Ιντιάνα που βρισκόταν σε απόγνωση εξαιτίας ενός μαθηματικού προβλήματος που του έβαλε η δασκάλα στο σχολείο, θεώρησε σωστό να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (911) για βοήθεια!

Το περιστατικό, σύμφωνα με το NBC News, συνέβη στις 14 Ιανουαρίου και η Antonia Bundy η οποία έλαβε την κλήση στο αστυνομικό τμήμα του Λαφαγιέτ, ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις απαιτήσεις.

«Είχα μια πραγματικά άσχημη μέρα και απλά δεν ξέρω», της είπε ο μικρός για να τον ρωτήσει η αξιωματικός: «Τι συνέβη στο σχολείο που είχε ως αποτέλεσμα να σου χαλάσει τη μέρα;». «Έχω ένα τόνο εργασίες για το σπίτι και ένα από τα προβλήματα στα μαθηματικά είναι πολύ δύσκολο», της είπε. Αφού η αξιωματικός τον βοήθησε να λύσει το πρόβλημα, ο πιτσιρικάς την ευχαρίστησε και της ζήτησε συγνώμη. «Συγνώμη που σας κάλεσα, αλλά χρειαζόμουν πραγματικά βοήθεια» της είπε χαρακτηριστικά.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, Matt Gard, επαίνεσε την αξιωματικό για τη στάση της λέγοντας πως πρόκειται για μια αφοσιωμένη υπάλληλο με μεγάλη καρδιά.

«Καθημερινά λαμβάνουμε κάποιες “κουλές” κλήσεις. Αλλά αυτή η κατάσταση, να καλεί κάποιος ζητώντας βοήθεια για την εργασία του είναι πρωτάκουστη. Είμαι στην υπηρεσία εδώ και 13 χρόνια και δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο», ανέφερε ο διοικητής προσθέτοντας: «Το μειονέκτημα; Υπάρχουν καλύτερα μέρη για να ζητήσει κάποιος βοήθεια στα μαθηματικά».