Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, αύριο, Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23:20, στο Mega, φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας. Λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου, το «Τούνελ» αναμένεται να παρουσιάσει νέα αποκαλυπτικά στοιχεία.

Τι λένε μάρτυρες για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο και έχει φέρει τα πάνω – κάτω στις Αρχές της χώρας. Οι συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με πρόσωπα- «κλειδιά» που θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου. Τι «μαρτυρά» η Τζωρτζίνα «μέσα» από τον τάφο της;

Το twitter ανυπομονεί να ακούσει την Αγγελική Νικολούλη

Η υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών έχει σοκάρει την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις και ανυπομονεί να μάθει την αλήθεια για το θάνατο τους. Οι χρήστες του twitter, πριν ακόμα βγει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στον «αέρα» και μόνο βλέποντας το trailer το οποίο προανήγγειλε πως η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας, ανυπομονούν να ακούσουν τη δημοσιογράφο.

Μάλιστα, οι χρήστες του twitter παρατήρησαν πως στην προαναγγελία της εκπομπής την οποία έκανε τόσο η Αγγελική Νικολούλη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αλλά και στο επίσημο προφίλ του Φως στο Τούνελ επιλέχθηκε να συνοδεύσει τα πλάνα, το τραγούδι God And Monsters της Lana Del Ray και μόνο τυχαίο δεν το θεώρησαν.