Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος έπειτα από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αρκετοί καλλιτέχνες έστειλαν το μήνυμά τους για την απώλεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ζεις για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου…», έγραψε ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας σημείωσε «καλή ξεκούραση καλέ μου».

Με τη φράση «έχε γειά μαχητή μου» τον αποχαιρετά ο Γιώργος Νταλάρας, για έναν «συγκινητικό άνθρωπο» κάνει λόγο η Ελευθερία Αρβανιτάκη, «θα σας τραγουδάμε για πάντα» υπόσχεται η Πέγκυ Ζήνα, ένα «ευχαριστώ για αυτά που μας έδωσες αδελφούλη μου» εκφράζει η Σοφία Βόσσου, για «μια εποχή που δεν έχουμε άλλα περιθώρια να χάνουμε τις κολώνες μας» μιλά η Νατάσσα Μποφίλιου, «και μεγάλος είσαι και αετός» τονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, «δεν έφυγες Θάνο» γράφει η Σεμίνα Διγενή.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Θάνο Μικρούτσικο:

 

View this post on Instagram

 

Έτσι θα σε θυμάμαι. Έτσι ήθελες. Όπως εκείνο το βράδι στο Φεστιβάλ, που τραγουδούσες και διηύθυνες, σαν να μην υπήρχε πόνος και κούραση. (Κι ας έλεγες μετά στα παρασκήνια, χαμογελώντας, ότι ήξερες πως αυτή ήταν η τελευταία φορά ..) Έτσι θα σε σκέφτομαι, με το χέρι με τον ορό, σηκωμένο ψηλά σε γροθιά. Ήσουν και είσαι η έμπνευσή μας. Έτσι θα σ’ αγαπάμε πάντα. Δυνατό, πεισματάρη, ακούραστο, δίκαιο, τρυφερό και γενναιόδωρο. Να γελάς, να αγωνίζεσαι, να γράφεις, να κάνεις σχέδια και να τραγουδάς. Δεν έφυγες Θάνο, είσαι πάντα εδώ κι όλοι που σ αγαπάμε, το νιώθουμε. #δεν_έφυγες

A post shared by Semina Digeni (@seminadigeni) on