16χρονη Ελληνίδα μαζεύει σαπούνια για να μπει στα Γκίνες

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου


ΕΛΛΑΔΑ
17:33
13/10/2019
16χρονη Ελληνίδα μαζεύει σαπούνια για να μπει στα Γκίνες
loading

Έναν διαφορετικό στόχο από αυτούς που έχουν συνομήλικοι της, έχει μια 16χρονη από την Κρήτη. Όνειρό της είναι να μπει στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη ποσότητα σαπουνιών!

Με τη βοήθεια της μητέρας της, η νεαρή μαθήτρια, η οποία ονομάζεται Ειρήνη και φοιτά στο ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου, έχει κινητοποιήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων αρκετούς Ηρακλειώτες, οι οποίοι καθημερινά στέλνουν στο σπίτι της πακέτα με σαπούνια!

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και η μικρή Ειρήνη οπλίζεται με περισσότερο κουράγιο για να κατακτήσει τον υψηλό στόχο της! Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις συχνές επισκέψεις της σε γιατρούς δε χάνει την αισιοδοξία της και το πάθος για διακρίσεις.

Η αγαπημένη μου μαθήτρια Irini Grigoria δίνει μια κατάθεση ψυχής και ζητάει την βοήθειά μας να πραγματοποιήσει έναν απο τους στόχους της.Αξίζει τόσο να την ακούσουμε και ακόμα περισσότερο να την βοηθήσουμε. Μέχρι τώρα η ανταταπόκριση του κόσμου απο κάθε μεριά της γης είναι συγκινητική. Αγαπημένο μου κορίτσι είμαστε μαζί σου!!Φύγαμε για το Guinness!!!????????#IrinifortheGuinnessWorldRecord(Τα σαπουνακια σας τα στέλνετε στην ίδια... Μαρούκη Ειρηνη Γρηγορία, Μονής Χρυσοσκαλίτισσας 11, 71305, Ηράκλειο, Κρήτη)

Posted by Dionysia Papaioannou on Wednesday, 9 October 2019

Πέρσι, πάλι στο Ηράκλειο, κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μακρύτερη αλυσίδα σε σειρά από μπάρες χειροποίητου σαπουνιού, μήκους 1.1175 μέτρων. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές κρητικές συνταγές σαπωνοποιίας με βάση το ελαιόλαδο και αρωματικά - φαρμακευτικά φυτά της τοπικής χλωρίδας, μέρος της οποίας προσφέρθηκε από το Αγρόκτημα του ΤΕΙ Κρήτης. Για έναν ολόκληρο χρόνο τα μέλη του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρογδιάς «Ανασεμιά» και εθελοντές κατασκευάζουν μπάρες χειροποίητου σαπουνιού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει