Σε κλίμα έντασης έγινε η χθεσινή συναυλία του Γ. Νταλάρα στη Δάφνη, στη σκιά των προτοφανών επεισοδίων που σημειώθηκαν σε βάρος του τραγουδιστή στο Ίλιον την περασμένη Δευτέρα, καθώς δέχτηκε νέα επίθεση με πορτοκάλια και πλαστικά μπουκάλια από το πλήθος.

Οργισμένοι πολίτες, κρατώντας πανό με τη φράση «Έξω οι Νταλάρες από τη γειτονιά μας», συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο της συναυλίας, αρχικά ανεπιτυχώς, καθώς εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και να αποδοκιμάσουν τον τραγουδιστή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας τα γιουχαϊσματα και οι βρισιές του κόσμου κάλυπταν τα τραγούδια που ακούγονταν ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τα «έψαλε» και στον δήμαρχο Υμηττού που επιχείρησε να βγάλει λόγο.

Στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, μέσα και έξω από τα προστατευτικά κάγκελα που έχουν στηθεί, βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ.

Ο καλλιτέχνης έχει γίνει δέκτης έντονων αποδοκιμασιών καθώς εσχάτως τάχθηκε, δημοσίως, υπέρ του μνημονίου και της εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.