Υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης από τη Winbank

Από τις 5 Φεβρουαρίου η επόμενη γενιά υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
13:04
12/02/2019
Υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης από τη Winbank
1
loading

Η Τράπεζα Πειραιώς εξελίσσει τις υπηρεσίες winbank web banking και winbank mobile εφαρμογή, εισάγοντας νέες πρωτοποριακές λειτουργικότητες και εργαλεία που αναβαθμίζουν περαιτέρω τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των πελατών της, είτε είναι φυσικά πρόσωπα είτε είναι επαγγελματίες.

Από τις 5 Φεβρουαρίου, η Τράπεζα έχει ενεργοποιήσει την επόμενη γενιά υπηρεσιών της winbank που προσφέρει εργαλεία οικονομικής διαχείρισης.

Οι νέες υπηρεσίες winbank web banking και winbank mobile εφαρμογή προσφέρουν λύσεις οικονομικού προγραμματισμού (PFM – personal financial management) για φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι νέες αυτές λειτουργικότητες εντάσσονται στην καθημερινότητα του πελάτη και του δίνουν τη δυνατότητα αλλά και το κίνητρο να ελέγχει και να προγραμματίζει τα μηνιαία του έξοδα και να πετυχαίνει τους δικούς του προσωπικούς στόχους αποταμίευσης.

Στη νέα winbank ο πελάτης θα μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα, αμέσως μετά το login, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να έχει σε διαρκή έλεγχο την οικονομική του διαχείριση:

  • Όλες τις πρόσφατες συναλλαγές του συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, από όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς και τις κάρτες του
  • Αυτόματη ένταξη όλων των συναλλαγών σε κατηγορίες, ανάλογα με την φύση τους (Μετρητά, Υγεία, Σπίτι, Ψυχαγωγία, Υποχρεώσεις, Ψώνια, Μετακίνηση και Έσοδα)
  • Παρακολούθηση κάθε κατηγορίας δαπανών διακριτά, τόσο για τον τρέχοντα μήνα, αλλά και για προηγούμενους μήνες
  • Δυνατότητα ορισμού επιθυμητού προϋπολογισμού για κάθε κατηγορία δαπάνης
  • Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών στόχων αποταμίευσης, και παρακολούθησης της πορείας τους
  • Ταυτόχρονα, ο πελάτης έχει την ευχέρεια να προσαρμόζει τα δεδομένα στις δικές του ανάγκες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν πραγματικά προσωποποιημένο οικονομικό προγραμματισμό.

Τέλος, με γνώμονα την ενθάρρυνση της κουλτούρας της αποταμίευσης, οι χρήστες της winbank μπορούν εύκολα να ορίσουν στόχους αποταμίευσης για συγκεκριμένους σκοπούς, να παρακολουθήσουν τη πρόοδο τους σε σχέση με το στόχο και να τους συνδέσουν με τη νέα υπηρεσία αποταμίευσης «Pay & Save» που προσφέρει η Τράπεζα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar NF Invs

    Αυτό είναι!!!! Τό τέλειο φακέλωμα, μέσα από ενα ωραιο, φανταχτερό προγραμματάκι πού αν συμπληρωθεί-καί καλα να ξερουμε τα εξοδα μας - θα παραδιδεται και αυτο μαζι με τα αλλα στοιχεια που μαζευουν οι τραπεζες καθε Φεβρουαριο, στην φιλη μας την ΑΑΔΕ..BIG BROTHER ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει