Ο Spetses mini Marathon επιστρέφει στις Σπέτσες και το newsbeast.gr στέλνει τρεις τυχερούς αναγνώστες, στην αθλητική διοργάνωση.

Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις σε ένα από τα τρία ξενοδοχεία (ένα ξενοδοχείο στις Σπέτσες και δύο στο Πόρτο Χέλι), για τις 11-13 Οκτωβρίου, οπότε και διεξάγεται η διοργάνωση.

Ο πρώτος νικητής κερδίζει την διανυκτεύρεση σε δίκλινο με πρωινό στο Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι για το σαββατοκύριακο του αγώνα ( 2 διανυκτερεύεις Παρασκευή και Σάββατο βράδυ) + δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα SMM αγωνίσματα + SMM goodie bag
                
Ο δεύτερος νικητής
κερδίζει την διανυκτεύρεση σε δίκλινο με πρωινό στο Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι για το σαββατοκύριακο του αγώνα ( 2 διανυκτερεύεις Παρασκευή και Σάββατο βράδυ) + δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα SMM αγωνίσματα + SMM goodie bag
                
Ο τρίτος νικητής
κερδίζει την διανυκτεύρευση σε δίκλινο με πρωινό  στο  Bay’s Hotel στις Σπέτσες για το σαββατοκύριακο του αγώνα ( 2 διανυκτέρευσεις Παρασκευή + Σάββατο βράδυ) + δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα SMM αγωνίσματα + SMM goodie bag.

Για όλους τους νικητές παρέχεται δωρεάν μεταφορά με πούλμαν απο Αθήνα στην Κόστα την Παρασκευή 11.10.2013 και απο Κόστα στην Αθήνα την Κυριακή 13.10.2013. 

Ο Spetses mini Marathon θα λάβει χώρα το τριήμερο 11 έως 13 Οκτωβρίου και χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά ετοιμάζονται να τρέξουν, να κολυμπήσουν και να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Η αθλητική διοργάνωση αποτελείται από 6 αγωνίσματα που διεξάγονται τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης. Αγώνες Δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων, κολύμβησης 2500μ. και 5000μ. και Παιδικούς Αγώνες, Τρεξίματος και Κολύμβησης.

Όλα τα αγωνίσματα διεξάγονται στην πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, που δρα ως φορέας πρωτοβουλιών και λειτουργεί και ως κέντρο επιχειρήσεων του Αγώνα.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε ένα μοναδικό τριήμερο στο Spetses mini Marathon.

Έναρξη: 19.09.2013
Λήξη: 30.09.2013
Δώρο: Τρεις τυχεροί κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωρεάν συμμετοχή στα αγωνίσματα του Spetses mini Marathon και goodie bag.
Νικητές: 3
Αναπληρωματικοί: 3

Νικητές
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ
ΜΠΡΑΓΚΑ ΝΙΝΑ

Αναπληρωματικοί
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΑΡΙΤΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΚΟΡΑΛΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0