Το Newsbeast εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 20 διπλές προκλήσεις για την avant premier της νέας παιδικής ταινίας “ΡΟΥΜΠΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚΕΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ” που θα γίνει την Δευτέρα 26 Ιουνίου στον θερινό κιν/φο “Cine Flisvos” στις 21:00.

Η ταινία αφορά σε μία ντροπαλή έφηβη που πιστεύει ότι περνάει απαρατήρητη και αντιμετωπίζει τις γνωστές δυσκολίες στο σχολείο της ηλικίας όταν τελικά μαθαίνει ότι το πεπρωμένο της είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο νόμιζε

Προτείνεται για παιδιά (αλλά και ενήλικες) άνω των 6 ετών.

Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε Follow το Newsbeast στο Instagram και να γράψετε στα σχόλια της ανάρτησης του διαγωνισμού το ονοματεπώνυμο σας. Μπορείτε προαιρετικά να κάνετε tag έναν φίλο για έξτρα συμμετοχή. 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν, μετά από κλήρωση, με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, την Κυριακή 25 Ιουνίου το απόγευμα και οι προσκλήσεις θα βρίσκονται στο ταμείο του Κινηματογράφου. Ώρα προσέλευσης στις 20.30.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία Ρούμπι: Ένα κράκεν στην εφηβεία, οι γοργόνες είναι οι… “κακοί” της υπόθεσης!

Με την ταινία «Ρούμπι, Ένα Κράκεν στην Εφηβεία» (Ruby Gillman, A Teenage Kraken) η DreamWorks Animation μέσα από μία ξεκαρδιστική περιπέτεια μπαίνει στα… βαθιά νερά της εφηβικής ηλικίας, όπου σε ένα σχολείο μία ντροπαλή έφηβη ανακαλύπτει πως κατάγεται από μία θρυλική βασιλική οικογένεια μυθικών Κράκεν και πως το πεπρωμένο της, στα βάθη του ωκεανού, είναι ηρωικό.

Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών στον σκεϊτά με τον οποίο είναι “τσιμπημένη”, ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα κουλ παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό!

Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει το θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

Τα Κράκεν είναι ορκισμένοι φύλακες των ωκεανών ενάντια στις ματαιόδοξες και διψασμένες για εξουσία γοργόνες σε μία διαμάχη που κρατάει αιώνες. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα: το δημοφιλές, πανέμορφο, νεοφερμένο κορίτσι του σχολείου, η Τσέλσι, τυχαίνει να είναι γοργόνα. Η Ρούμπι πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματική της φύση και να ξεπεράσει τον εαυτό της για να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει περισσότερο.

Συντελεστές

Σενάριο: Παμ Μπρέιντι, Μπράιαν Σι Μπράουν, Έλιοτ ΝτιΤζουζέπι
Σκηνοθέτης: Κερκ ΝτεΜίκο, Φάριν Περλ
Παραγωγή: Κέλι Κούνι Σιλέλα
Ακούγονται: Τζέιν Φόντα, Τόνι Κολέτ, Λάνα Κόντορ, Άνι Μέρφι, Γουίλ Φόρτε, Σαμ Ρίτσαρντσον, Κόλμαν Ντομίνγκο, Λάιζα Κόσι, Εντουάρντο Φράνκο, Ραμόνα Γιανγκ

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Λητώ Αμπατζή, Τάνια Παλαιολόγου, Γιάννης Στεφόπουλος, Βαγγέλης Κακούρης, Θάνος Λέκκας, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Έβελυν Ασουάντ, Σοφία Καψαμπέλη, Βασίλης Παπαστάθης, Λουκάς Φραγκούλης, Πάνος Αποστολόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιώργος Μαντάς, Βασιλική Σούτη, Πέτρος Δαμουλής
Σκηνογραφία: Πιερ- Ολιβιέ Βενσάν
Μοντάζ: Μισέλ Μέντενχαλ
Μουσική: Στέφανι Οικονόμου
Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

Η προσέλευση αρχίζει στις 20:30

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας