Το Newsbeast, σε συνεργασία με την Tanweer, προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Άργκαϊλ (Argylle) με άρωμα Ελλάδας! H μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου στις 20.30 στην αίθουσα @ Sfrera του Village The Mall Athens στο Μαρούσι.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όσο πιο καλός ο κατάσκοπος, τόσο μεγαλύτερο το ψέμα.

Από το διεστραμμένο μυαλό του Μάθιου Βον(σειρά ταινιών Kingsman, Kick-Ass) έρχεται το Άργκαϊλ, ένα εύστροφο κατασκοπικό θρίλερ που αψηφά την πραγματικότητα και μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη.

Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (σειρά ταινιών Jurassic World) είναι η Έλι Κόνγουεϊ, μία μοναχική συγγραφέας επιτυχημένων κατασκοπικών μυθιστορημάτων, που απολαμβάνει όσο τίποτα τα βράδια στο σπίτι της με τον υπολογιστή και τον γάτο της Άλφι. Αλλά όταν οι πλοκές των βιβλίων της Έλι, που επικεντρώνονται στον μυστικό πράκτορα Άργκαϊλ και την αποστολή του να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο κατασκοπικό συνδικάτο, αρχίζουν να αντικατοπτρίζουν τις μυστικές ενέργειες μιας αληθινής κατασκοπικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτιανήκουν στο παρελθόν.

Με συνοδοιπόρο τον Έιντεν (βραβευμένος με Όσκαρ Σαμ Ρόκγουελ), έναν αλλεργικό στις γάτες κατάσκοπο, η Έλι (πάντα με τον γάτο της στο σακίδιο πλάτης) τρέχει πυρετωδώς σε όλο τον κόσμο για να μην την προλάβουν οι δολοφόνοι, καθώς η γραμμή ανάμεσα στον μυθοπλαστικό και τον πραγματικό της κόσμο αρχίζει να θολώνει.

Το κορυφαίο καστ συγκεντρώνει τον Χένρι Κάβιλ (Ο γητευτής), τον Τζον Σένα (Fast X), τη βραβευμένη με Όσκαρ Αριάνα ΝτεΜπόουζ (West Side Story), τη βραβευμένη με Grammy ποπ σούπερσταρ Dua Lipa (Barbie), τον βραβευμένο με Emmy και υποψήφιο για Όσκαρ Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad), τη βραβευμένη με Emmy και θρύλο της κωμωδίας Κάθριν Ο’ Χάρα (Schitt’s Creek), τη Σοφία Μπουτέλα (Kingsman: Η μυστική υπηρεσία) και τον θρυλικόΣάμιουελ Λ. Τζάκσον. Τον ρόλο του Άλφι, υποδύεται ο Τσιπ, η γάτα του σούπερ μόντελ Κλόντια Βον (Σίφερ).

Ο Μάθιου Βον αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και παραγωγή της ταινίας, σε σενάριο του Τζέισον Φιούκς (Wonder Woman). Εκτός από τον Μάθιου Βον την παραγωγή υπογράφουν οι Άνταμ Μπόλινγκ (σειρά ταινιών Kingsman), Τζέισον Φιούκς και Ντέιβιντ Ριντ (σειρά ταινιών Kingsman). Executive producers είναι οι Άνταμ Φισμπακ, Ζίγκι Κάμασα, Κάρολς Περές και Κλόντια Βον.

Πώς θα κερδίσετε

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο σχετικό post στο Instagram (βλέπε παρακάτω) με τα στοιχεία σας (όνομα και επίθετο). Για κάθε έξτρα συμμετοχή κάνετε mention έναν φίλο ή μία φίλη σας.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν, μετά από κλήρωση, με σχόλιο στην ανάρτηση, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι και οι προσκλήσεις θα βρίσκονται στο ταμείο του Κινηματογράφου.

Συμμετοχή

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

  1. Κάντε follow στη σελίδα του Newsbeast στο Instagram
  2. Kάντε like στο παρακάτω post
  3. Αφήστε σχόλιο με τα στοιχεία σας
  4. (Για έξτρα συμμετοχή, αναφέρετε έναν φίλο)

Νικητές

1. Αναστασία Ανωγειανάκη
2. Αντώνης Λοντορφος
3. Αμαλία Ζερβακη
4. Γιάννης Πολίτης
5. Σπύρος Πανούσης
6. Ραφαέλα Παππά
7. Μαρίνα Βεκρή
8. Νίκος Παπαθανασόπουλος
9. Νίκος Σωτηρίου
10. Πηνελόπη Πολυταρίδη

Συντελεστές

Ηθοποιοί: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Χένρι Κάβιλ, Τζον Σένα, Dua Lipa, Κάθριν Ο’ Χάρα, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπράιαν Κράνστον, Σοφία Μπουτέλα, Αριάνα, ΝτεΜπόουζ

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Σενάριο: Τζέισον Φιουκς
Παραγωγή: Μάθιου Βον, Άνταμ Μπόλινγκ, Τζέισον Φιουκς, Ντέιβιντ Ριντ

Executive Producers: Άνταμ Φισμπακ, Ζίγκι Κάμασα, Κάρολς Περές, Κλόντια Βο

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους την 1 Φεβρουαρίου από την Tanweer.