Το βραβευμένο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται την καινοτόμο μάρκα πολυτελούς περιποίησης 111SKIN σε μια αποκλειστική συνεργασία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θεραπείες περιποίησης για το πρόσωπο στο πιο χαλαρωτικό spa της Αθήνας.

Το GB Spa, στην καρδιά της Αθήνας, προσφέρει μία φρέσκια και πρωτοποριακή προσέγγιση στην ολική ευζωία με εξατομικευμένες θεραπείες, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης που μεταφέρει τον επισκέπτη μακριά από την έντονη ζωή της καθημερινότητας από το πρώτο λεπτό, με το μαγικό αίθριο και τους iconic φοίνικες να δεσπόζουν στο χώρο.

Η 111SKIN, που ιδρύθηκε από τον πλαστικό χειρούργο Dr Yannis Alexandrides και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Eva Alexandrides, αποτελεί έναν ηγέτη στο χώρο του skincare και αξιοποιεί τη γνώση και ειδίκευση του Δρ Αλεξανδρίδη για την επούλωση της επιδερμίδας δημιουργώντας μη επεμβατικές θεραπείες, εμπνευσμένες από χειρουργικές πρακτικές. Διευρύνοντας τα όρια της επιστήμης, των ενεργών συστατικών και ενσωματώνοντας την καινοτόμο επουλωτική φόρμουλα NAC Y2™, η 111SKIN περιλαμβάνει μια συλλογή από προηγμένα προϊόντα που παραδίδουν θεαματικά, ορατά αποτελέσματα, ενώ γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της πλαστικής χειρουργικής και της περιποίησης της επιδερμίδας. Κάθε προϊόν της 111SKIN εμπνέεται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αισθητικών θεραπειών της κλινικής Harley Street του Dr Yannis στο Λονδίνο, οι οποίες εφαρμόζονται  πλέον στο GB Spa μέσα από μια σειρά  κλινικών εμπειριών ομορφιάς και αναζωογόνησης  για άνδρες και γυναίκες.

Σχετικά με την άφιξη της 111SKIN στο GB Spa, ο ιδρυτής της 111SKIN Dr Yannis σχολιάζει: “Είναι τιμή μας να ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, έναν φημισμένο πολυτελή προορισμό. Μαζί, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εμπειρία spa παγκόσμιας κλάσης που συνδυάζει την τεχνογνωσία και την ιατρικά εμπνευσμένη καινοτομία του 111 Harley St. με την απαράμιλλη φιλοξενία του αυτού του εμβληματικού ξενοδοχείου. Η συνεργασία μας υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την ευεξία και τη χαλάρωση για τους επισκέπτες του GB Spa, εξασφαλίζοντας ένα αρμονικό μείγμα χλιδής και αναζωογόνησης“.

Η συνεργασία προβλέπει την πώληση της συλλογής των προϊόντων 111SKIN τόσο στο χώρο του spa όσο και online, καθώς επίσης και την εισαγωγή τεσσάρων signature περιποιήσεων προσώπου, οι οποίες θα εφαρμόζονται κατ’ αποκλειστικότητα στο GB Spa, μια εξ αυτών με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος κρυοθεραπείας Cryo Machine.

111 SKIN De-Puffing Energising Cryo Facial with the Cryo machine

Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιεί ψυχρό αέρα για να αναζωογονήσει το δέρμα σας. Αξιοποιεί την τεχνολογία ψύξης για να αυξήσει την μικροκυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα, περιορίζοντας το πρήξιμο  και αυξάνει την ροή του οξυγόνου με αποτέλεσμα να συσφίγγει τους πόρους, να αποτοξινώνει τους ιστούς του δέρματος,  κάνοντάς το να φαίνεται ορατά πιο φωτεινό, σφριγηλό και λαμπερό. Αποτελεσματική θεραπεία ειδικά για όσους ζουν στους ρυθμούς της πόλης.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 230€, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για 60’ με κόστος 190€.

111 SKIN Black Diamond non-surgical Face lift

Η πιο πλούσια αντιγηραντική θεραπεία για να επιτύχετε μια θεαματικά νεανική εμφάνιση. Περιλαμβάνει μοναδική απολέπιση προσώπου και πραγματοποιείται με ειδικά προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη και λεπτά σωματίδια διαμαντιών. Με ειδικές τεχνικές μασάζ από τους εξειδικευμένους θεραπευτές του GB Spa εξασφαλίζει εμφανή σύσφιξη του δέρματος για μια πραγματικά φρέσκια και σφριγηλή επιδερμίδα.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 260€.

111 SKIN Signature Hayley Street Facial

Σχεδιασμένη να καταπραΰνει το ερεθισμένο και με φλεγμονές δέρμα. Επιταχύνει τις διαδικασίες επούλωσης μετά από χειρουργική επέμβαση και αποτελεί την επιτομή της διάσημης περιποίησης της 111SKIN. Αξιοποιώντας  την δύναμη του αντιοξειδωτικού συμπλέγματος NAC Y2, το οποίο αποτελεί καινοτομία της 111 SKIN, ενισχύεται  η προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικές βλάβες και φλεγμονές και προωθείται η αναζωογόνησή του. 

Η θεραπεία διαρκεί 60’ και κοστίζει 190€.

111 SKIN Rose Gold Radiance Facial

Χρησιμοποιεί καινοτόμα φόρμουλα για ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας και σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου. Μια ισχυρή θεραπεία για το πρόσωπο που συνδυάζει 3 επίπεδα μασάζ για ελαχιστοποίηση των ρυτίδων  και είναι η επιτομή της αγάπης προς τον εαυτό μας. Περιλαμβάνει μασαζ με ροζ κρυστάλλους για εκθαμβωτική όψη και φυσική λάμψη.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 230€.