Το Newsbeast εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 20 διπλές προκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας παιδικής ταινίας “Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα”, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο The Mall Athens.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Πώς θα κερδίσετε

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο σχετικό post στο Instagram με τα στοιχεία σας (όνομα και επίθετο). Για κάθε έξτρα συμμετοχή κάντε mention έναν φίλο σας.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν, μετά από κλήρωση, με σχόλιο στην ανάρτηση, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το απόγευμα και οι προσκλήσεις θα βρίσκονται στο ταμείο του Κινηματογράφου. 

Ώρα προβολής: Κυριακή 29/10 με ώρα προβολής 16:00 στην αίθουσα 7 Vmax Sphera του The Mall Athens, ώρα προσέλευσης 15.15.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn & Tim Heitz
Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 92 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.