Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλοιντ καθώς η 4χρονη ανιψιά του Αριάννα, δέχθηκε καταιγισμό πυρών ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της το Σάββατο, αφού ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο σπίτι της.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Χιούστον, το κορίτσι πυροβολήθηκε στον κορμό και είναι σε σταθερή κατάσταση μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Οι σφαίρες τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της ενώ έσπασαν επίσης τρία πλευρά, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston. Η οικογένειά της επεσήμανε ότι είναι ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ.

Βροχή από σφαίρες στο σπίτι της μικρής

Η Αριάνα ήταν ένα από τα έξι άτομα (τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά) που βρίσκονταν στο διαμέρισμα του Χιούστον γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν βομβαρδίστηκε με σφαίρες.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι δεν γνωρίζει εάν ένα άτομο ή πολλά άτομα πυροβόλησαν. Οι αστυνομικοί προς το παρόν δεν έχουν ύποπτους και δεν γνωρίζουν ένα πιθανό κίνητρο.

Η Αριάνα κοιμόταν στο κρεβάτι της όταν πυροβολήθηκε, σύμφωνα με το ABC 13 Houston. Η οικογένειά της την έφερνε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις ζητώντας δικαιοσύνη για τον αείμνηστο θείο της.

Ο πατέρας της Ντέρικ Ντιλέιν νιώθει τυχερός που δεν σκοτώθηκε στον πυροβολισμό. Η αστυνομία του Χιούστον δήλωσε την Τρίτη ότι δεν έχει εντοπίσει κάποιον ύποπτο ή κίνητρο σε αυτή την υπόθεση.

Οπατέρας της μικρής ωστόσο είπε ότι έχει λόγους να πιστεύει ότι το σπίτι του στοχοποιήθηκε.

«Γιατί να πυροβοληθεί το σπίτι μου;» είπε ο πατέρας. «Η κόρη μου δεν ξέρει. Δεν μπορώ να της το εξηγήσω αυτό. Ως πατέρας, υποτίθεται ότι προστατεύεις τα παιδιά σου».

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό. Ο πατέρας της Αριάνα είπε ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά την ώρα του συμβάντος.