Στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας φαίνεται πώς μπήκε μία αρκούδα.

Κατά τη διάρκεια κυνηγιού με τόξο στο Wyoming των ΗΠΑ, ο Dylan Schilt βρήκε λοιπόν μία χαμένη GoPro, η οποία φαινόταν πως βρισκόταν εκεί για μήνες. Όταν γύρισε στην καλύβα του και έβαλε την GoPro για φόρτιση, έριξε μια ματιά στα video που είχε καταγράψει και δεν πίστευε στα μάτια του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Dylan δεν ήταν ο πρώτος που βρήκε τη χαμένη GoPro. Ένα από τα videos που περιείχε, έδειχνε μία μαύρη αρκούδα η οποία βρήκε την κάμερα και έπαιζε μαζί της, ενώ με έναν εκπληκτικό συνδυασμό πιθανοτήτων την άνοιξε και ξεκίνησε να καταγράφει video.

Last week when I was up archery hunting, I stumbled across a GoPro that was lost while snowmobiling. When I got back to camp I charged it up and couldn't believe what I saw. After four months of it sitting there, a big old black bear found it and not only managed to turn it on but also started recording himself playing with it. Hands down the craziest thing I've ever found!(For licensing or usage, contact: [email protected])

Posted by Dylan Schilt on Tuesday, September 21, 2021

Τα πλάνα δείχνουν την αρκούδα να χτυπά την GoPro με τα χέρια της και ακόμα και να την κουβαλά με το στόμα της. Σε ένα ακόμα τερτίπι της τύχης, η αρκούδα στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό selfie video.

Εντέλει, βαριέται και την αφήνει στο έδαφος, στο σημείο που τη βρήκε αργότερα ο Dylan. Το γεγονός πως υπάρχει χιόνι στο έδαφος αλλά όχι στα δέντρα κάνει τον Dylan να πιστεύει πως πρόκειται για αρχές της άνοιξης.