Δίπλα δίπλα ήταν στην εντατική με τη μητέρα της, δίνοντας παρέα τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Η 76χρονη μητέρα Maria Rico δεν τα κατάφερε ωστόσο, κάνοντας την κόρη να πει σε όλους «μην το επιτρέψετε να μπείτε στη θέση της».

Η 49χρονη Anabel Sharma είδε τον κορονοϊό να μαστίζει την οικογένειά της. Η ίδια νοσηλεύτηκε τελικά και είχε στο διπλανό κρεβάτι τη μητέρα της. Πιασμένες χέρι-χέρι πέρασαν τις μέρες τους στο νοσοκομείο, μέχρι να τις χωρίσει ο θάνατος της ηλικιωμένης.

Η μητέρα τριών παιδιών από τη Βρετανία, Anabel Sharma, έχει τώρα ένα μήνυμα για τον κόσμο, να μη ρισκάρουν τη ζωή των κοντινών τους ανθρώπων μην τηρώντας τα μέτρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Mirror, είπε: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας χτυπούσε η Covid, αλλά το έκανε. Η ταχύτητα με την οποία έπληξε την οικογένειά μου ήταν τρομακτική».

Η οικογένεια κόλλησε τον Νοέμβριο του 2020, πιθανότατα από τον 12χρονο γιο της Anabel. Σύμφωνα με την ίδια, νόσησαν όλοι στην πενταμελή οικογένεια, ακόμα και η γιαγιά.

Η Anabel αποκάλεσε τη μάχη με τον ιό ως «τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου», με τη θεραπεία να είναι «τρομακτική και συνεχής».

Ούτε στην κηδεία της μητέρας της δεν μπόρεσε να πάει. Την είδε μέσω βιντεοκλήσης.

«Ήμουν μόνη, όπως ήταν και η οικογένειά μου, δεν μπορούσαμε να παρηγορήσουμε ο ένας τον άλλο»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.