Η βρετανή παραολυμπιονίκης Sophia Warner είχε ένα ανατριχιαστικό συναπάντημα με μια αεροπορική εταιρία, όταν της ζήτησαν να αποδείξει εμπράκτως πως είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Η γυναίκα ζήτησε βοήθεια για να ανέβει στο αεροσκάφος και η ομάδα εδάφους της EasyJet απαίτησε τότε να αποδείξει δημοσίως την αναπηρία της. Το περιστατικό ανακοίνωσε η ίδια στο Twitter.

Η 43χρονη Warner είχε στο πλευρό της τους αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος, καθώς στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης τέτοια περιστατικά σπανίως μένουν στο σκοτάδι.  

Η EasyJet απάντησε λέγοντας: «Λυπούμαστε που το ακούμε αυτό Sophia. Ο Thomas από την ομάδα εξυπηρέτησής μας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί σου σήμερα. Θα σου στείλει ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας του». Η αεροπορική έβγαλε αργότερα ένα κανονικό ανακοινωθέν: «Λυπούμαστε για την εμπειρία της κυρίας Warner. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί της για να καταλάβουμε τι έγινε. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματός μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της ΕasyJet». 3ln04hy0 Η Warner είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και παραολυμπιονίκης και πλέον επικεφαλής της βρετανικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς…