Αυτή η μητέρα δύο παιδιών έχει τέτοια εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις ώστε έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 85.000 λίρες για να κάνει την εμφάνισή της να μοιάζει με 30αρας, ενώ είναι 52 ετών!

Η Bee Cameron θέλει τόσο απελπισμένα να γυρίσει το χρόνο πίσω που έχει υποστεί ακόμη και κακές χειρουργικές επεμβάσεις. Έχει δώσει πολλά μετρητά για λιποαναρρόφηση, τρεις επεμβάσεις στο στήθος, μπότοξ στα μάτια και χειρουργικές επεμβάσεις στους μηρούς και στα χέρια ώστε να μοιάζουν νεότερα.

«Οι χειρουργικές επεμβάσεις ενισχύουν την εμπιστοσύνη μου και συχνά με προσεγγίζουν άνδρες που έχουν ηλικία κοντά στα 18. Είναι κολακευτικό, και κανείς δεν με πιστεύει όταν τους λέω πόσο χρονών είμαι. Τώρα δεν βγαίνω με κανέναν πάνω από 35 χρονών και έχω μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή ως αποτέλεσμα αυτού. Θεωρώ ότι το σώμα μου είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο έργο τέχνης. Δεν πληγώνω κανέναν και απλά μπορώ να αλλάζω την εμφάνισή μου. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να με επικρίνουν, αλλά είναι το σώμα μου και η ζωή μου», αναφέρει η ίδια.

Η Bee πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο χρονών είναι. Τώρα θα κάνει νέες επεμβάσεις στα χέρια για να δείχνουν -όπως λέει- λιγότερο ζαρωμένα. «Το δέρμα λεπταίνει με την ηλικία και θέλω να δώσω βάθος και να βοηθήσω να αντιστραφεί η διαδικασία της γήρανσης», πρόσθεσε.

Η ίδια είπε ότι άρχισε να σκέφτεται την αλλαγή του σώματος της όταν θήλαζε τα παιδιά της, και τότε άρχισε να φαντάζεται την «πλαστική» γοητεία. Είδωλό της αποτελεί επίσης η Τζέσικα Ράμπιτ και πολλές από τις αλλαγές που κάνει στο σώμα της βασίζονται πάνω σε αυτήν. Όσον αφορά τον πόνο που προκαλείται από τις επεμβάσεις αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει μπροστά στο αποτέλεσμα της νεότητας που της χαρίζουν.

old1 old2 old3 old4 old6 old7 old8

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.