Με ένα πολλά υποσχόμενο όνομα, η νέα άφιξη στα boutique ξενοδοχεία της Μαδρίτης, το Only You Hotel & Lounge υπόσχεται στους επισκέπτες του διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση.

Το μέλος του ομίλου Group Hotel Ayre έρχεται να προστεθεί στην αναπτυσσόμενη συνοικία Chueca της Μαδρίτης, στην οποία κυριαρχούν τα νεανικά μπαρ, οι καφετέριες και οι στιλάτες μπουτίκ.

Στην καρδιά της Μαδρίτης, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό αρχοντικό, που χρονολογείται από το 1907, ο αρχιτέκτονας Lázaro Rosa Violán δημιούργησε έναν σύγχρονο και ζεστό χώρο με έντονα χρώματα και μεσογειακές πινελιές, που αντανακλούν το κοσμοπολίτικο πνεύμα της πρωτεύουσας της Ισπανίας.

Κάθε ένα από τα 70 δωμάτια έχει μια ξεχωριστή ιστορία να πει. Όλα τους έχουν μια ζεστή ατμόσφαιρα, είναι ευρύχωρα και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Προσφέρουν μια εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης, που συνδυάζει αρμονικά τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής περασμένων αιώνων, με τις σύγχρονες ιδέες και τα χαρακτηριστικά της εποχής μας.

Στο ισόγειο, το ξενοδοχείο χωρίζεται σε μια σειρά από σαλόνια, κάθε ένα από τα οποία έχει τη δική του δυναμική. Ξεχωριστής αισθητικής είναι ο χώρος του καφέ, στον οποίο σερβίρεται και το πρωινό και έχει διαμορφωθεί ώστε να θυμίζει σαλούν, με ξύλινη επένδυση στους τοίχους.

Παράλληλα, το εκλεπτυσμένο lounge έχει αποικιακές επιρροές, όπως ψεύτικα κεφάλια ζέβρας και ρινόκερου, που ξεπροβάλλουν από τους τοίχους, παρατηρώντας τους θαμώνες να απολαμβάνουν τη ζωντανή μουσική του ξενοδοχείου και το ισπανικό μενού.

Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το χώρο και αλλάξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κοινού, κάθε ώρα της ημέρας, ξεκινώντας με χαλαρωτική μουσική το πρωί, η οποία ανεβαίνει σταδιακά καθώς η νύχτα πέφτει. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί μετά από μια κουραστική μέρα.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ