Με σκορ πρόκρισης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, μετά τη σημερινή πρώτη κόντρα του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30, Conn-X/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με τρεις από τις τέσσερις φετινές μεταγραφές στην αρχική ενδεκάδα, ενώ κάνεις σκέψεις και για Σεϊταρίδη. Φεύγει ο Μουν.

Τον αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα από τον… Αύγουστο θέλει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να μην λυγίσει στο κατάμεστο «Μπλούμφιλντ», κόντρα στην ομάδα που άφησε εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό πέρσι. Βέβαια, οι Ισραηλινοί έχουν αλλάξει ρότα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, αφού ο πρόεδρος τους, Μιτς Γκόλντχαρ, αποφάσισε να σταματήσει να ξοδεύει αλόγιστα. Μία μόλις μεταγραφή και οκτώ «μικροί» από τις ακαδημίες ήταν οι φετινές κινήσεις, ενώ στο παιχνίδι με τους «πράσινους» οι απουσίες είναι αρκετές. Ιτζχάκι, Κολάουτι, Μεντούνιανιν και Στρουλ είναι τραυματίες και οι βασικοί μπακ Ζιβ και Σαμπάν, τιμωρημένοι.

Με όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά και βάσει δυναμικής ο Παναθηναϊκός δεν νοείται να μην περάσει στους ομίλους, αρκεί βέβαια να μην επαναλάβει τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Οντένσε. Για το λόγο αυτό, ο Φερέιρα αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τις ενδεκάδες που έβαλε κόντρα στους Δανούς, χρησιμοποιώντας και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Κουίνσι, Τοτσέ και Βιτόλο θα είναι οι τρεις που θα μπουν στο αρχικό σχήμα, ενώ «νέο» πρόσωπο θα είναι και ο Καντέ στη θέση του Σαριέγκι. Στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Πορτογάλος προπονητής, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η συμμετοχή του Κοτσόλη. Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος θα είναι η αμυντική τετράδα, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να σκέφτεται και την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Σεϊταρίδη στα δεξιά με τον Βύντρα είτε να κάθεται στον πάγκο είτε να μετατίθεται αριστερά. Βιτόλο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις του κέντρου, με τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

Φεύγει ο Μουν

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στη Σούπερσπορ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Μπράις Μουν. Ο Νοτιοαφρικανός μπακ θα φύγει ως ελεύθερος με τους «πράσινους» να ζητούν μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησής του.

Πηγή: sport-fm.gr