Μετά το «Πρωινό» του Ant1 και οι συντελεστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασαν την συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Tik Talk».

Η ηθοποιός, υποστήριξε για άλλη μια φορά, δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη στον οποίο έχει ασκηθεί μετά ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα.

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα όσα ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα στην συνέντευξη της ενώ τα χαρακτήρισε «τέρατα».

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει η κυρία Μπάρμπα. Είναι τώρα δύο εβδομάδες, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει. Κατ’ εμέ, χθες είπε τέρατα. Έχει πει πράγματα που είναι πολύ δύσκολα, αυτό που λέει ότι “βγαίνει μετά από 15 χρόνια και καταγγέλλει βιασμό”. Θα ρωτήσεις τη Βάνα Μπάρμπα πότε… Αν εμένα με έχουν παρενοχλήσει πριν 15 χρόνια, θα ρωτήσω τη Βάνα Μπάρμπα πότε θα καταθέσω εγώ να πω ότι είναι βιασμός;», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Γιατί διαλύουν, λέει, σπίτια… Αν έχεις κάνει την πράξη, δεν έχεις διαλύσει ένα σπίτι; Δεν τους έχεις δημιουργήσει ψυχικά τραύματα; Δεν τους έχεις δημιουργήσει πράγματα που θα τα κουβαλάει μια ζωή; Αυτό το σπίτι δεν είναι διαλυμένο; Είναι διαλυμένο μόνο το σπίτι αυτού που έκανε την πράξη;».