Υποψία κρούσματος κορονοϊού υπήρξε το πρωί της Πέμπτης στο Star Channel και αμέσως σήμανε συναγερμός. Άτομο της παραγωγής το οποίο συνεργάζεται με τις εκπομπές στη «Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και οι συντελεστές των δυο εκπομπών υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ.

Οι δυο εκπομπές δεν βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα την Πέμπτη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

Τα αποτελέσματα βγήκαν και έδειξαν πως ο άνθρωπος της παραγωγής είναι θετικός στον κορονοϊό και ως εκ τούτου το πρόγραμμα του σταθμού αναδιαμορφώθηκε καθώς οι συνεργάτες της «Φωλιάς των ΚουΚου» και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα μπουν σε καραντίνα.

Μετά λοιπόν την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της παραγωγής, oι δυο εκπομπές δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

Στη θέση της «Φωλιάς των ΚουΚου» το Star Channel, αύριο Παρασκευή θα προβάλλει σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef και στη θέση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την ελληνική ταινία «Ένα κορίτσι για δυο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.