Το βράδυ της Πέμπτης (12/10) έπεσε η αυλαία για το Celebrity του ΣΚΑΪ, για αυτή την εβδομάδα, μιας και το νέο ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι, στο κλείσιμο του δεύτερου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα κλήθηκαν να ανακοινώσουν την πρώτη αποχώρηση.

Βέβαια, απρόσμενα, είχε προηγηθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη που στηρίχθηκε σε λόγους υγείας. Ύστερα από μια σειρά ανορθόδοξων δοκιμασιών, λοιπόν, ένας διαγωνιζόμενος του Celebrity θα έπρεπε να αποχαιρετήσει νωρίς νωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.

Στον τάκο της αποχώρησης, ως πρώτοι υποψήφιοι, βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας, μετά από ψηφοφορία όλων των παικτών και των δύο ομάδων. Στην ουσία, ο κάθε παίκτης με τη σειρά έλεγε ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι κι έτσι καταλήξαμε στους τρεις τους που ήταν οι υποψήφιοι γι’ αυτήν την εβδομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους αποχώρησαν από τον χώρο της δοκιμασίας αποχώρησης για να γυρίσουν ασφαλείας στο camp του.

Και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης του τελικού αγωνίσματος. Ο Νίκος Βαμβακούλας καταφέρνοντας να βάλει πρώτος τα δισκάκια εκεί που έπρεπε ναι μεν παρέμεινε στο παιχνίδι αλλά και με αυτόν τον τρόπο βγήκε νέος αρχηγός για την πράσινη ομάδα. Από την άλλη η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Σταμάτης Γαρδέλης «πάλεψαν» για την παραμονή τους, με αυτήν να κρίνεται κυριολεκτικά στον πόντο, δηλαδή στο ένα δισκάκι και έτσι να αποχωρεί ο ηθοποιός.

«Εντάξει, παιχνίδι ήταν. Ήταν ένα πολύ έντομο παιχνίδι τύχης και ταχύτητας. Έχω μια πρωτιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός ήδη στην πρεμιέρα του παιχνιδιού είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του τόσο με τις φιλοσοφικές του απόψεις και συζητήσεις όσο και με την κόντρα που είχε με τον Τάσο Ξιαρχό. Βέβαια, οι σχέσεις τους τουλάχιστον στο χθεσινό επεισόδιο ήταν σε καλύτερη «κατάσταση» απ’ ότι στο πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού, με τις ειρωνείες ωστόσο να μην λείπουν.

«Μη σε φτύσω μες στο στόμα τώρα και σ’ αρέσει η γεύση μου», ήταν η προσβλητική φράση που είπε ο Τάσος Ξιαρχό στον ηθοποιό, για να δεχθεί τα ομοφοβικά σχόλια του συμπαίκτη του, ο οποίος του απάντησε: «Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζουν με Κασσελάκη και Τάϊλερ;».

Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε από το σημείο με την παρότρυνση της Ραχήλ Μακρή, αφού πρώτα πλησίασε επιθετικά τον ηθοποιό και όταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τού είπαν να σταματήσει να μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Σταμάτης Γαρδέλης απάντησε ευθαρσώς πως όσα είπε θα τα κόψουν στο μοντάζ.

Φαίνεται, ωστόσο, πως οι δύο τους στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/13) έκαναν… ειρήνη.

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα «πειράγματα» ανάμεσά τους, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να προσπαθεί ακόμα και να φιλήσει στο στόμα τον γνωστό χορευτή και χορογράφο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Βαμβακούλας προσφέρθηκε να δώσει στον Τάσο Ξιαρχό ένα ξύλο αναμμένο, για να ανάψει κι εκείνος φωτιά.

Ωστόσο, ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνευρίστηκε και παρενέβη για να του πει πως δεν πρέπει να του δώσει το ξύλο, αλλά να ανάψει μόνος του τη φωτιά.

Τότε, ο Τάσος Ξιαρχό πλησίασε τον ηθοποιό με τα πρόσωπά τους να ακουμπάνε το ένα στο άλλο. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε κίνηση να τον φιλήσει στο στόμα, όμως ο χορευτής τράβηξε κατευθείαν το κεφάλι του και απομακρύνθηκε από το σημείο.

«Αχ, μου ‘φυγε. Δεν με φιλάς», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης γελώντας.

Αυτές είναι οι αμοιβές των παικτών – Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνουν την εβδομάδα

Η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψαν τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν τρεις από τους celebrities που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι περιπέτειας.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια λαμβάνει 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα, ενώ η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τρύφωνας Σαμαράς που “εισβάλλει” σύντομα στο “I’m a celebrity get me out of here” θα λαμβάνει 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.