Για τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Στέλιος Κουδουνάρης. Όπως αποκάλυψε του λείπει πολύ ενώ τόνισε πως πρόκειται για ένα άτομο που θέλει ειδικό χειρισμό.

«Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω γιατί με κούραζε η τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει πότε πέρασαν 7 χρονιά. Πλέον, μου φαίνεται κανονικό. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο. Ήθελε πάντα ένα χειρισμό. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε. Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά» υπογράμμισε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε πως του έχουν του έχουν κάνει πρόταση να συμμετέχει στο «Survivor» και στη «Φάρμα» ως παίχτης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εστιάζοντας στο «My Style Rocks» τόνισε πως σε όλες τις σεζόν του η παραγωγή δεν ήταν σίγουρη αν θα είναι αλλά πάντα κατέληγαν στο να είναι εκεί.

«Ο πατέρας μου έλεγε να μην κλαίω για το επίθετό μου»

«Πριν χρόνια μου είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, είχα πρόταση και για τηλεοπτικό πάνελ» δήλωσε και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως τον κορόιδευαν στο σχολείο για το επίθετό του, αλλά και για το μέλλον του.

«Ο πατέρας μου έλεγε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο εμένα λένε Κουδουνάρη ενώ οι άλλοι έχουν παρόμοια επίθετα. Βλέπω πράγματα μπροστά, έχω επιθυμίες και στόχους για τα επόμενα χρόνια αλλά είμαι και της τελευταίας στιγμής. Θέλω να γίνω καλύτερος στην δουλειά μου, να έχω έμπνευση και την υγεία μου εγώ και η οικογένειά μου» υπογράμμισε.