Η Αυστραλία είναι μια χώρα που φιλοξενεί πολλά δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα είδη του ζωικού βασιλείου.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα φίδια, τα οποία κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους και σε μέρη τα οποία κατοικεί ο άνθρωπος, παρόλο που φοβούνται την παρουσία του.

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στη Βόρεια Επικράτεια ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι τρύπωσε στο κρεβάτι μιας 9χρονης και μάλιστα τη δάγκωσε και στα δύο της πόδια.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας (01/01). «Η κόρη μας ξάπλωσε στις 20:30 και μετά από μια ώρα ξύπνησε ουρλιάζοντας. Δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Στην αρχή νομίζαμε ότι είχε δει κάποιον εφιάλτη», περιέγραψε ο πατέρας της μικρής για τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Η 9χρονη παραπονέθηκε για πόνους στα πόδια της, με τους γονείς της να διαπιστώνουν ότι στο κρεβάτι της υπήρχε ένα δηλητηριώδες φίδι, το οποίο την είχε δαγκώσει. Έχοντας γνώση του τι πρέπει να κάνουν, της έδεσαν σφιχτά και τα δύο της άκρα, για να επιβραδύνουν τη ροή του αίματος.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ μέχρι την Τρίτη. «Δεν είναι τόσο άσχημα, πονάει ακόμα και δεν μπορεί να σηκώσει βάρος στα πόδια της», δήλωσε ο πατέρας της μικρής σύμφωνα με τον Guardian, η οποία περιμένει το εξιτήριο.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου, δεν ήταν το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το τελευταίο διάστημα.