Το BestPrice.gr, η δημοφιλής υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, τιμήθηκε στα E-volution Awards 2021 με την ύψιστη διάκριση Platinum στην ενότητα «Πελατοκεντρικότητα & Διαδικασίες» για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του.

Για ακόμη μια χρονιά, το BestPrice.gr κατάφερε να ξεχωρίσει για τις καινοτόμες υπηρεσίες, την τεχνολογική υπεροχή και την mobile έκδοση αποσπώντας συνολικά 3 βραβεία:

  1. GOLD/PLATINUM Award στην κατηγορία eCommerce Personalization για την “έξυπνη λίστα” και την “ειδοποίηση για προσφορές”
  2. GOLD Award στην κατηγορία Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών για τον “BestPrice Assistant”
  3. BRONZE Award στην κατηγορία Mobile Commerce για την mobile έκδοση του BestPrice.gr

Το BestPrice.gr, βασιζόμενο στο τεχνολογικό του DNA, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κερδίζει την εμπιστοσύνη καταναλωτών, εμπόρων και brands εν μέσω πανδημίας, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως και τα 2.500 συνεργαζόμενα καταστήματα, ενώ παράλληλα αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό κατά 30%.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.