Ο 13χρονος Αστέρης κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιά από τρεις μαθητές -που δεν ήταν συμμαθητές του- μέσα στο σχολείο του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο έφηβος κατά τη διάρκεια του διαλείμματος πήγαν τρία παιδιά από άλλο σχολείο, του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τον τράβηξαν και τον πήγαν πίσω από το γυμναστήριο, όπου και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά. Οι δύο τον τράβηξαν και ο τρίτος φυλούσε τσίλιες.

Το παιδί αναγνώρισε ότι πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου, ενώ ερωτηθείς γιατί του επιτέθηκαν, απάντησε ότι του είπαν πως «μπερδεύτηκαν κι ήθελαν να χτυπήσουν άλλο παιδί».

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι πρόκειται για «γνωστά παιδιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα, υπάρχουν καταγγελίες, δεν υπάρχουν μηνύσεις, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς».

Η οικογένεια κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί κλήθηκε ο ένας από τους τρεις επιτιθέμενους, ένας 15χρονος, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα των άλλων δύο.

Ο πατέρας κατήγγειλε τη διεύθυνση του σχολείου, καθώς όταν κλήθηκε να δει τι έχει συμβεί η Διεύθυνση τον απέτρεψε από το να καλέσει την Αστυνομία.

«Πήγαμε στο γραφείο του διευθυντή, και μας εκλιπαρούσε να μη δώσουμε διάσταση στο θέμα, είχαν ψήσει ακόμα και τους αστυνομικούς»είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.