Αποστάγματα Μπαμπατζίμ, ισχυρό παρόν στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018»

Ο «άρχοντας της απόσταξης», Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα»


ΕΛΛΑΔΑ
13:28
18/01/2018
Αποστάγματα Μπαμπατζίμ, ισχυρό παρόν στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2018»
loading

Με δυναμική παρουσία θα συμμετέχουν φέτος τα μοναδικά αποστάγματα του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στην έκθεση γευσιγνωσίας «Ελληνικό Απόσταγμα» 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Ολυμπία, στην Αίγλη Ζαππείου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος στην παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης με θέμα την «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα».

MERLOT

Η έκθεση, στην οποία πρωταγωνιστούν αποκλει­στικά τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα όπως το τσίπουρο, η τσικουδιά, το ούζο, τα αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ), ανοίγει τις πόρτες της για 3η φορά στο Αθηναϊκό κοινό. Επαγγελματίες αλλά και λάτρεις των αποσταγμάτων θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πλούσια γκάμα των επώνυμων ελληνικών αποσταγμάτων, να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους.

XINOMAVRO

Φυσικά, από μία τέτοια έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αποστάγματα Μπαμπατζίμ. Αποστάγματα που ενσωματώνουν σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα της δημιουργίας τους - οικογενειακό μυστικό που περνάει από το 1875 από γένια σε γενιά -.

Έτσι, στο ομώνυμο περίπτερο της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γευτούν τα γνωστά Ούζο και Τσίπουρο Μπαμπατζίμ, καθώς και τη σειρά αποσταγμάτων στεμφύλων σταφύλης  Μπαμπατζίμ που συνθέτουν προϊόντα διπλής απόσταξης από εγχώριες αλλά και διεθνείς, εξέχουσες ποικιλίες σταφυλιών.

mpampatzimouzo

Η οινολογική ευαισθησία του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, η σύνδεση του με την παράδοση και την ιστορία της οικογένειας του στην τέχνη της απόσταξης, καθώς και το πάθος του για αυθεντικές γεύσεις και αρώματα τον οδήγησαν στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων. Σήμερα θεωρείται ότι έχει κατακτήσει δίκαια τον τίτλο «ο άρχοντας της απόσταξης».

Έτσι επάξια θα αποτελέσει για φέτος τον επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης «Ελληνική Μουσική και Αποστάγματα», κατά τη διάρκεια της οποία θα μεταλαμπαδεύσει μέσα από ιστορίες αποσταγμάτων τη σοφία και τον πλούτο της γνώσης του για το ελληνικό απόσταγμα.

BABATZIM_LOGO

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

www.gwc-microsite.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει