Σε επιφυλακή είναι οι Δημοτικές Αρχές αλλά και οι κάτοικοι στην Κάντζα, καθώς χθες το απόγευμα εντοπίστηκε ένας πύθωνας να βολτάρει στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έχουν γίνει στο facebook, ο πύθωνας εθεάθη στον χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντή, τοπικό σύμβουλο Παλλήνης, μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του φιδιού μήκους 1,5 μέτρων και μας είπε ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε κάνει την εμφάνισή του και ένας πιο μικρός πύθωνας, τον οποίο περισυνέλεξε μια ομάδα εθελοντών.

Ο πύθωνας εμφανίστηκε σε μία μεγάλης έκτασης περιοχή κοντά στους πυλώνες της ΔΕΗ. Μάλιστα κοντά στο εκκλησάκι έχει γίνει καθαρισμός των χόρτων, καθώς την Τρίτη 19 Μαΐου θα γίνει γιορτή για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου.

«Το πιο πιθανό» μας είπε ο κ. Χατζηκωνσταντής, «είναι το φίδι να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ομάδα εθελοντών θα μεταβεί στο σημείο για να πραγματοποιήσει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον πύθωνα. Ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί η περιοχή έχει πολύ πυκνή βλάστηση.

Το βέβαιο είναι ότι οι δημότες έχουν πανικοβληθεί και ζητούν άμεση ενεργοποίηση από τις Αρχές για επίλυση του ζητήματος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Δ. Χατζηκωνσταντή στο facebook: