Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για ένα αξέχαστο citybreak… εντός συνόρων.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τα Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

Αθήνα
Civitel Olympic Hotel

Τοποθετημένο στην περιοχή Μαρούσι, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. To ξενοδοχείο προσφέρει coffee bar, συνεδριακές αίθουσες και express άφιξη / αναχώρηση. Σε όλους τους χώρους ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν και πως θα είστε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, παντόφλες και μενού μαξιλαριών. Δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, ταινίες (εφόσον ζητηθεί) και συσκευή για καφέ/τσάι υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο Civitel Olympic Hotel ειδικεύεται στην αμερικανική κουζίνα, ενώ κάθε πρωί σερβίρει και πρωινό (μπουφές και αμερικάνικο). Εναλλακτικά, υπάρχει μια τεράστια γκάμα γαστρονομικών επιλογών σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Το αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 7,4
Τιμές: από 113 ευρώ
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.