Το ενδεχόμενο να βρεις την αγάπη εν μέσω πανδημίας μοιάζει αδύνατο, ειδικά αν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και μισείς τις εφαρμογές γνωριμιών.

Αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο την Kayla MacArthur να ρίξει τα ζάρια του έρωτα και να κλείσει ένα Airbnb στο Μεξικό για να μείνει με έναν άντρα εντελώς άγνωστο, κάποιον που είχε γνωρίσει μόλις στην εφαρμογή Zoom.

Η 31χρονη από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ επικοινώνησε με τον 35χρονο Ryan Crain από την Οκλαχόμα, όταν ένας κοινός φίλος τούς έκλεισε online ένα ραντεβού στα τυφλά.

Οι δυο τους μίλησαν στο Zoom, μοιράστηκαν την αγάπη τους για τα ταξίδια και είπαν να το τολμήσουν. «Όταν εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ryan στην οθόνη, ένιωσα αμέσως έλξη για κείνον», λέει η Kayla στο CNN.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Crain (@ryancrain_05)

Ο Crain σκεφτόταν να πάει για διακοπές στο Μεξικό τον Αύγουστο, όταν επιτρεπόταν ακόμα τα ταξίδια από και προς τις ΗΠΑ, και η MacArthur είπε να τον ακολουθήσει.

Έκλεισαν ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στην παραλιακή πόλη Τουλούμ για έναν ολόκληρο μήνα. «Αποφασίσαμε να πάμε ως φίλοι, αν και βαθιά μέσα μου ήξερα πως και οι δυο μας ελπίζαμε για κάτι περισσότερο», λέει εκείνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Crain (@ryancrain_05)

Δύο εβδομάδες μετά, εκείνος της ζήτησε να βγουν ένα βράδυ κανονικό ραντεβού. Και έγιναν ζευγάρι, αν και οι φίλοι τους ανησυχούσαν ότι δεν ήταν παρά ένας καλοκαιρινός έρωτας που θα περνούσε.

Οι δυο τους παραμένουν ωστόσο μαζί και ονειρεύονται νέες ταξιδιωτικές περιπέτειες στον κόσμο…