Μια γυναίκα συνελήφθη στον ερασιτεχνικό φακό σε έναν ρατσιστικό οχετό, πριν τραβήξει το τζιν της και αποκαλυφθεί το σύμβολο του ναζισμού.

Η Αμερικανή, που οι πρώτες πληροφορίες λένε πως είναι από το Μέριλαντ, μοιάζει να είναι υπό την επήρεια ουσιών.

Αφού παρουσιαστεί ως «Angelica Rose Brecker», ραίνει τον συνομιλητή της με μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Η ίδια αποκάλυψε αργότερα σε ανάρτηση στο Facebook πως τη βιντεοσκόπησαν όταν ζήτησε σε έναν άντρα μαριχουάνα.

Το ρατσιστικό της παραλήρημα περιλάμβανε ακόμα και παλιές ψευδο-επιστημονικές θεωρίες για τους μαύρους, όπως ότι τα «κρανία σας είναι πιο χοντρά», όπως είπε στον μαύρο συνομιλητή της. «Τα μωρά σας είναι διαφορετικά. Εσείς δεν είστε σαν εμάς».

Όταν εκείνος τη ρωτά ποιου η ζωή έχει αξία, «η λευκή δύναμη έχει αξία;», η Brecker κατεβάζει με τα δάχτυλά της το τζιν για να αποκαλυφθεί η σβάστικα που έχει κάνει τατουάζ στη βάση της κοιλιάς της.

Στο τέλος μπαίνει συνεπιβάτης σε ένα αυτοκίνητο. «Ρατσίστρια, ρατσίστρια», της φωνάζει ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί, και εκείνη συμφωνεί: «Είμαι ρατσίστρια. Είμαι ρατσίστρια. Το όνομά μου είναι Angelica Rose Brecker και μισώ τους νέγρους».

Σε ένα γεμάτο ορθογραφικά post στο Facebook, προσπάθησε κατόπιν να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας πως «σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν να είμαι η μόνη, ο πρόεδρός μας μισεί τους μαύρους επίσης».