Ιερέας αρνήθηκε να βαφτίσει παιδί λόγω ενός σημαδιού που είχε στο σώμα του εκ γενετής.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του μωρού, πήγε στον ιερέα στην εκκλησία στην πόλη Κουργκάν, νοτιοκεντρικά της Ρωσίας, για να κανονίσει την βάφτιση της μικρής της και εκείνος αρνήθηκε να το κάνει επειδή θεώρησε πως το σημάδι ήταν μεταδοτικό.

Μάλιστα ο παπάς δεν ήθελε καν να αγγίξει το μωρό και της είπε: «το σημάδι μπορεί να είναι μεταδοτικό και το ποίμνιό μου δεν θα το καταλάβει αυτό».

Σύμφωνα πάντα με την 22χρονη μητέρα, οι βαφτίσεις είναι ομαδικές καθώς η τελετή πραγματοποιείται για αρκετές οικογένειες ταυτόχρονα.

Το παιδί έχει ένα τεράστιο σημάδι στο σώμα του και η 22χρονη αποφεύγει να βγάζει το μωρό της από το σπίτι για να αποφύγει τα επικριτικά σχόλια.

«Όταν γέννησα τη Vika η μαία είπε: “είναι κάπως βρώμικη ή όχι; και προσπάθησε να την καθαρίσει με χαρτομάντιλο. Ο κόσμος στον δρόμο συχνά τη δείχνουν με το δάχτυλο και γελούν. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ» λέει η μητέρα σύμφωνα με την Daily Mail.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.