Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά για τον κόσμο της online πορνογραφίας και τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει ανελλιπώς κάθε χρόνο η ιστοσελίδα δωρεάν πορνό Pornhub αυτό ακριβώς αποκαλύπτουν.

Τα στατιστικά του κολοσσού δεν περιλαμβάνουν απλώς τάσεις και αναζητήσεις, αλλά σκιαγραφούν τον παγκόσμιο άτλαντα του πορνό με τρόπο που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Οι επισκέψεις του Pornhub και μόνο αυξήθηκαν λοιπόν φέτος κατά 5 δισεκατομμύρια, φτάνοντας τις 33,5 δισεκατομμύρια, με μέσο ημερήσιο αριθμό επισκεπτών στα 92 εκατομμύρια! Και όπως το λέει η ιστοσελίδα χαρακτηριστικά, είναι σαν όλος ο πληθυσμός του Καναδά, της Πολωνίας και της Αυστραλίας να μπαίνουν στο Pornhub κάθε μέρα.

Την ίδια ώρα, οι σέρβερς της ιστοσελίδας σέρβιραν 30,3 δισ. αναζητήσεις το 2018, 962 το δευτερόλεπτο δηλαδή. Επιπρόσθετα, ανέβηκαν 4,79 εκατομμύρια νέα βίντεο, κάτι που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 1 εκατ. ώρες που φορτώθηκαν φέτος στο site, 115 χρόνια υλικού δηλαδή σε μια χρονιά!

Δημοφιλέστερο βίντεο παραμένει το διαβόητο sex tape της Κιμ Καρντάσιαν, με 195 εκατ. views, με τις υπόλοιπες αναζητήσεις να ακολουθούν κατά πόδας τις ειδήσεις και τα παγκόσμια γεγονότα της χρονιάς. Έγινε το σκάνδαλο, ας πούμε, με τον πρόεδρο Τραμπ και την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς; Ε, το ίδιο έγινε και στις αναζητήσεις του Pornhub, με την Ντάνιελς να κατατάσσεται πρώτη στη λίστα με τις δημοφιλέστερες προσωπικότητες.

Τι άλλο κυριάρχησε στις αναζητήσεις της χρονιάς; Το δημοφιλέστατο videogame Fortnite, καθώς κάθε φορά που η εταιρία παρουσίαζε καινούριο χαρακτήρα, οι αναζητήσεις στο Pornhub χτυπούσαν κόκκινο.

Στα trends που αναδύθηκαν το 2018, ο κόσμος ψάχνει πια καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς οι αναζητήσεις για «4Κ» και «ultra-HD» παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Όσο για τους συχνότερους χρήστες της ιστοσελίδας, τα ηνία κράτησαν και πάλι οι Αμερικανοί, ακολουθούμενοι από τους Βρετανούς, τους Ινδούς, τους Ιάπωνες, τους Καναδούς, τους Γάλλους και τους Γερμανούς.

Όσο για τη μέση παραμονή, κυμάνθηκε σε 10 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Και η πιο αγαπημένη ώρα για παρακολούθηση πορνό; Μεταξύ 10:00 το βράδυ και 2:00 τα ξημερώματα, πριν τον βραδινό ύπνο κοντολογίς…