Οι Μαλδίβες υποδέχονται ένα νέο θέρετρο που όχι μόνο θα επιτρέψει στους επισκέπτες του να «βυθιστούν» στη Μητέρα Φύση αλλά θα τους βοηθήσει, επίσης, να επανασυνδεθούν με την εσωτερική τους ύπαρξη.

Το Joali Being, ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο ευεξίας και μέλος της οικογένειας Joali Maldives, λειτουργεί από τα μέσα Νοεμβρίου και αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο εσωτερικής αναζήτησης και ηρεμίας, τον οποίο, ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να απολαύσουν καθώς οι τιμές των βιλών του ξεκινούν από το αστρονομικό ποσό των 1.780 ευρώ/ διανυκτέρευση!

Μαλδίβες- Το νέο ιδιωτικό πολυτελές resort που αποτελεί πραγματικό παράδεισο για λίγους

Joali Being – Ο νέος ιδιωτικός παράδεισος στις Μαλδίβες

Το πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες βρίσκεται στο απομονωμένο νησί Bodufushi στην Ατόλη Raa και διαθέτει 68 ιδιωτικές βίλες με θέα στην παραλία και πισίνα μαζί με ένα ισχυρό πρόγραμμα γαστρονομικών τεχνών και σε βάθος προγράμματα αναζωογόνησης και χαλάρωσης προσαρμοσμένα στους ατομικούς στόχους κάθε επισκέπτη.

«Το Joali Being είναι ένα καταφύγιο ευεξίας που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο, είναι ένας μεταμορφωτικός προορισμός που στοχεύει να εμπνεύσει και να πυροδοτήσει τις βαθύτερες συνδέσεις με τον εαυτό, ενισχύοντας τη σχέση μας με τον περιβάλλοντα φυσικό κόσμο, το σώμα μας και το μυαλό μας», δήλωσε στο Travel + Leisure ο Özgür Cengīz, ο γενικός διευθυντής του θέρετρου.

Μαλδίβες- Το νέο ιδιωτικό πολυτελές resort που αποτελεί πραγματικό παράδεισο για λίγους

«Η μαγεία του Joali Being είναι ότι καμία όμοια ιστορία δεν έχει γραφτεί προηγουμένως. Είναι ένα μέρος όπου όλοι οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι, προσκεκλημένοι και ενθαρρύνονται να ανοίξουν το δρόμο για το δικό τους ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ανανέωσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επιστρέψουν στο σπίτι νιώθοντας αναζωογονημένοι και εμπνευσμένοι», συνέχισε ο Cengīz.

Αυτή η εμπνευσμένη αίσθηση ξεκινά τη στιγμή που οι επισκέπτες μπαίνουν στο θέρετρο που σχεδιάστηκε από τους Autoban και Atolye4N. Μετά τη δέσμευση της Joali Being για διατήρηση, σεβασμό και σύνδεση με το τοπικό τοπίο, οι σχεδιαστές εργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καταφύγιο χρησιμοποιώντας τις αρχές του βιοφιλικού σχεδιασμού, τις οποίες το θέρετρο εξήγησε σε μια δήλωση ότι είναι «ένα επιστημονικό σύστημα ενσωμάτωσης της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού με τη φύση, στόχος της επίτευξης αρμονίας με την εξάλειψη των αρνητικών κραδασμών και την ενίσχυση της ροής ενέργειας του νησιού». Με αυτόν τον τρόπο, το άγριο δάσος του νησιού παραμένει επίσης ανέγγιχτο, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν ακόμη και οι επόμενες γενιές.

Μαλδίβες- Το νέο ιδιωτικό πολυτελές resort που αποτελεί πραγματικό παράδεισο για λίγους

Πώς μοιάζει η διαμονή στο νέο πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Όταν φτάσουν οι επισκέπτες στο θέρετρο στις Μαλδίβες, θα μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τη διαμονή τους γύρω από τους στόχους τους και τους τέσσερις πυλώνες του Joali Being. Οι πυλώνες περιλαμβάνουν το «μυαλό», το οποίο στοχεύει να «καλλιεργήσει την ικανοποίηση και την ψυχική ηρεμία μέσω της θεραπείας ήχου και των πρακτικών του μυαλού και του σώματος». Το «μικροβίωμα», που βοηθά τους επισκέπτες να σχηματίσουν μια βαθύτερη κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ σώματος, νου και διατροφής, ενώ οικοδομούν διατροφικές συνήθειες γύρω από τον κιρκάδιο ρυθμό του σώματος.

Το «δέρμα», που βοηθά τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι ώστε να φωτίσουν το δέρμα με αναζωογονητικές θεραπείες που αντλούνται εξίσου από διαχρονικές τελετουργίες και την πιο προηγμένη έρευνα στον κόσμο, και, τέλος, την «ενέργεια», που επιδιώκει να εξισορροπήσει ξανά το νευρικό σύστημα και να βελτιστοποιήσει τη ροή ενέργειας μέσω έξυπνων πρακτικών κίνησης και θεραπειών αποκατάστασης.

Μαλδίβες- Το νέο ιδιωτικό πολυτελές resort που αποτελεί πραγματικό παράδεισο για λίγους

Όλη αυτή η δουλειά γίνεται μαζί με την ομάδα ειδικών του θερέτρου που αποτελείται από φυσιοθεραπευτές, θεραπευτές και ειδικούς κινήσεων που θα παραμείνουν στο πλευρό των επισκεπτών σε όλη τη διαδρομή.

Φυσικά, το θέρετρο προσφέρει επίσης πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες -από εργαστήρια ευεξίας μέχρι χερσαία και θαλάσσια σπορ, τοπικές εκδρομές, μαθήματα και πολλά άλλα.