Τοπίο εκστατικό, σμιλεμένο από τη φύση. Εξωτισμός και απίστευτη ομορφιά. Η παραλία Μυλοπόταμος του Πηλίου, ίσως η πιο διάσημη και αγαπημένη της περιοχής, μαγεύει με την άγρια εικόνα της.

Χαρακτηριστικό της ο μεγάλος βράχος, που μπαίνει μέσα στη θάλασσα και σαν να κόβει στα δυο την παραλία και περνώντας από μέσα του, διαλέγεις από ποια πλευρά θα την απολαύσεις. Οι λευκοί βράχοι που κρέμονται από πάνω της, η ψιλή άμμος και το βότσαλο σε συνδυασμό με τα γαλανά νερά του Αιγαίου, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Η καταπράσινη φύση περιβάλλει την παραλία και κάνει τη θέα της από ψηλά μαγευτική. Θα χρειαστεί να κατέβετε αρκετά σκαλιά για να φτάσετε στην παραλία και να βουτήξετε στα πεντακάθαρα νερά της, όμως αξίζει ο μικρός κόπος.

Το κοντινότερο χωριό στην παραλία Μυλοπόταμος είναι η Τσαγκαράδα, ιδανικό για διαμονή αλλά και καλές ταβέρνες και εστιατόρια με αυθεντική πηλιορίτικη κουζίνα.

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ[niveabanner][/niveabanner]