Νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε χθες ένα ζευγάρι στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ο άνδρας σκότωσε με όπλο τη σύζυγο του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή, το οποίο και δεν άνοιξαν χθες το πρωί, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των γειτόνων που ειδοποίησαν τους συγγενείς αλλά και τις Αρχές.

«Κάποια στιγμή άρχισα να τους παίρνω τηλέφωνο. Δεν σηκώνανε και το τηλέφωνο και ειδοποιήσαμε. Μετά ήρθε ο πατέρας του παιδιού, πήγε πήρε και την μητέρα της κοπέλας και ανεβήκαμε επάνω. Σπάσαμε το παράθυρο για να δούμε τι γίνεται μέσα. Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα», δήλωσε στο Star ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο άντρας «ζήλευε πολύ τη γυναίκα του και δεν μπορούσε να δεχτεί μερικά πράγματα».

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική. Το ζευγάρι κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από όπλο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος της ήταν νεκρός από σφαίρα του ίδιου όπλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα και από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι πιθανόν το ζευγάρι καυγάδισε και ο 48χρονος πυροβόλησε την γυναίκα του. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας για να γίνει νεκροτομή

Δείτε μετά το 13:25: