Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μία νεαρή γυναίκα 29 ετών από την Αλγερία σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, από έναν 36χρονο από τη Γουινέα και τη 42χρονη φίλη του.

Η 29χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας. Ο δράστης μαζί με μια φίλη του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα μέχρι που κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

Από την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τελικά η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού από τον 36χρονο, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την ολιγόωρη απουσία της 42χρονης συντρόφου του από το διαμέρισμα στα Πατήσια.

Η αστυνομία συνέλαβε τα δυο άτομα. To θύμα μίλησε τη Δευτέρα (12/9) αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και του Βαγγέλη Γκούμα.

«Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε.

Η 29χρονη γυναίκα μιλά για τον άνδρα που όπως καταγγέλλει τη βίασε μέσα στο διαμέρισμα του στην Πατησίων: «Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μην φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα δεν μπορώ να σου πω τα πάντα επειδή αλήθεια… συγνώμη…».