Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία

Μυστήριο τα κίνητρα των δραστών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
14:42
30/12/2018
Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την αρπαγή του επιχειρηματία
loading

Τα κίνητρα των δραστών που κρύβονται πίσω από την αρπαγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία, με το σενάριο της απαγωγής με σκοπό τα λύτρα να μην είναι το μοναδικό.

«Ερευνούμε την υπόθεση στη χειρότερη εκδοχή της. Ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Έχουμε στήσει το στρατηγείο μας στο σπίτι και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τυχόν ίχνη DNA ή δαχτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αξιωματικός της Ασφάλειας, δίνοντας το στίγμα της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας έκανε άνετη ζωή, και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό της αρπαγής του. «Μπορεί να μην είχε εκατομμύρια, κάποιοι όμως να νόμιζαν ότι είχε και γι’ αυτό τον άρπαξαν», δήλωσε αξιωματικός, προσθέτοντας: «Εκτός κι αν έκανε κάποια γερή μπάζα το τελευταίο διάστημα και αυτό έπεσε σε αυτιά που δεν έπρεπε να ξέρουν».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στο Ανθρωποκτονιών λένε ότι το όλο σκηνικό παραπέμπει σε αλλοδαπούς κακοποιούς. Εξετάζουν ακόμα και το ακραίο σενάριο της ληστείας ή της εκδικητικής πράξης με φόντο ανοιχτούς λογαριασμούς, και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες, αλλά και παλιές οικονομικές συναλλαγές του.

Παράλληλα, μέσα από καταθέσεις μαρτύρων αναζητούν τη λεπτομέρεια που θα δώσει απαντήσεις, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες και περιμένουν με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, σε περίπτωση που οι δράστες αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει