Ο καιρός έχει περάσει, τα επεισόδια που έχουν γυριστεί στο My Style Rocks είναι ήδη πάρα πολλά και οι παίκτριες έχουν αρχίσει να κουράζονται και αυτό φαίνεται. Βέβαια ένα μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ίδιες και δεν ήταν παρά τις προάλλες που ο Δημήτρης Σκουλός έξαλλος τα είπε έξω από τα δόντια για τις βαθμολογίες που δίνονται με βάση τις συμπάθειες και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται προσπάθειες διαγωνιζομένων που προσπαθούν και πασχίζουν να δημιουργήσουν ευφάνταστα και ωραία σύνολα.

Η Emilia Vodos στο επεισόδιο της Παρασκευής (21/4) παραδέχτηκε το προφανές και αυτό που κυκλοφορούσε ως αιχμή, σπόντα και… καρφί για τις στιλίστριες και τις έτοιμες εμφανίσεις, με τις οποίες έρχονται πολλές παίκτριες στο σόου εξαιτίας συνεργασιών που έχουν συνάψει με μπουτίκ ή influencers. «Άδειασε» δε, ουσιαστικά το ίδιο το παιχνίδι και τους κανόνες του που έχουν πολλά… παραθυράκια.

Η παίκτρια στο κόνσεπτ της πήγαινε σε pop-up store στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με το αγόρι της. Το look της δεν ξετρέλανε τις συμπαίκτριές της και εκείνη έκανε μεν παράπονα για τη βαθμολογία, δείχνοντας, ωστόσο, ότι τα έχει… παρατήσει. Πλέον δεν προσπαθεί τόσο πολύ όσο παλαιότερα γιατί έχει εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά με να φέρνει εξεζητημένα συνολάκια και να μην αρέσουν σε κανέναν. «Έχουμε βάλει και 5 κομμάτια, άκλαυτα έχουν πάει» ήταν μια από τις ατάκες της χαρακτηριστικά.

Όταν έφτασε μπροστά από τους κριτές οι τελευταίοι κατάλαβαν ότι η παίκτρια πηγαίνει με looks έτοιμα από μπουτίκ και μάλιστα οι τηλεθεατές τους στέλνουν μηνύματα. Ακολούθησε ένας χαμός. «Έχει γεμίσει το inbox μας από μπουτίκ που πας και βλέπεις την βιτρίνα και τα βάζεις. Μας έχουν πρήξει. Οι προτάσεις που φέρνεις είναι από μπουτίκ, μάλλον χορηγούμενα ή παίρνεις λεφτά. Στιλιστικά δεν κάνεις κάτι, μας φέρνεις έτοιμα look. Γιατί Εμιλία;» είπε ο Δημήτρης Σκουλός. Όταν η Emilia προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως δεν πειράζει που κάποιες φορές συμβαίνει αυτό, ο κριτής αντέδρασε περισσότερο.

«Με αυτό το attitude δεν θα σου εξηγήσω για το λουκ, που είναι τραγικό. Δεν είναι εμφάνιση κοριτσιού με γούστο. Θα σου βάλω 1» κατέληξε ο κριτής.

«Έχεις δει πώς έρχεσαι; Θέλεις να μείνεις και να φτάσεις στον τελικό;» της είπε λίγο μετά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Όταν έκανα πραγματική δουλειά πήγαινα παντού για να βρω ένα λουκ, και δεν επιβραβεύτηκε ποτέ. Κι άλλες κοπέλες έχουν έρθει με βιτρίνα. Δεν είναι και big deal. Όχι, δεν είναι, γιατί τόσο καιρό ανέβαιναν κοπέλες βαθμολογικά με στιλίστες από πίσω. Κουράστηκα και δεν θέλω να προσπαθώ, να τρέχω, θέλω να τα παίρνω έτοιμα, εντάξει;», είπε μεταξύ άλλων η Emilia Vodos, ξεσπώντας.